Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Figyelt kérdés

Manapság sajnos ciki, ha valaki nem hazudik, nem vág át senkit, nem használ ki senkit, és elkönyvelik, hogy á, ez buta, mint a föld.

(Tudom, hogy épeszű emberek közt nem ciki, de ők vannak kevesebben)

Mit gondoltok az olyan csajokról, akik megtehetnék, hogy ártsanak másoknak, de nem teszik? Akiknek megvan hozzá a logikájuk, pszichológiai érzékük, információik, hogy tönkre vágják azok magánéletét, akik az övékébe másztak, de nem teszik, mert ez nem az ő dolguk.

Bambák? Gyávák? Szerencsétlenek?

2014. okt. 3. 16:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Inkább csak ijesztő.
2014. okt. 3. 16:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Mi ijesztő?
2014. okt. 3. 16:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak simán emberek tudtak maradni a mai erkölcsi mocsokban,jó emberek.
2014. okt. 3. 16:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Az hogy ilyen kérdésekre pazarlod az idődet.
2014. okt. 3. 16:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha továbbra is felülkerekedsz rajtuk és nem süllyedsz az áskálódó kretének szintjére, te győztél! :)
2014. okt. 3. 16:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne bamba, gyáva vagy szerencsétlen azért valaki, ha minden ok nélkül (mert úgy láttam ez nem volt kitétel) rosszat akar a másiknak? Bocsánat, lemaradtam valamiről? Nem ez a normális?
2014. okt. 3. 16:42
 7/13 anonim ***** válasza:
* NEM akar rosszat
2014. okt. 3. 16:43
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem ok nélkül.

Itt most azokról van szó, akiknek minden oka megvan megbosszulni, amit vele tettek, tudja is, mit tegyen, de nem teszi.

2014. okt. 3. 16:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Tedd meg te tök.
2014. okt. 3. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Azon kevesek közé tartozol te is én is akik nagyobb érzelmi intelligenciával rendelkeznek, mint az átlag. Szerintem légy büszke! Hogy a végén ez ér-e majd valamit, majd kiderül.
2014. okt. 3. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!