Mit gondoltok az ilyen lányokról?
Manapság sajnos ciki, ha valaki nem hazudik, nem vág át senkit, nem használ ki senkit, és elkönyvelik, hogy á, ez buta, mint a föld.
(Tudom, hogy épeszű emberek közt nem ciki, de ők vannak kevesebben)
Mit gondoltok az olyan csajokról, akik megtehetnék, hogy ártsanak másoknak, de nem teszik? Akiknek megvan hozzá a logikájuk, pszichológiai érzékük, információik, hogy tönkre vágják azok magánéletét, akik az övékébe másztak, de nem teszik, mert ez nem az ő dolguk.
Bambák? Gyávák? Szerencsétlenek?
Tudod, van az az elcsépelt szuperhős mondás, hogy "megtehetném, de nem süllyedek le a szintjükre, mert akkor azzá válnék, ami ellen küzdök". Vannak emberek, akik a sérelmeiket nem akarják megtorolni, egyrészt mert intellektuálisan magasan a bántó fél felett állnak, másrészt pedig helyrehozna bármit is az, ha szétkürtölnéd, hogy pl "az exemnek csak 11 centis farka van", vagy "nekem bevallotta, hogy gimis koráig az ágyba vizelt". Persze a legszebb öröm a káröröm, ami pedig ennél is szebb az az, ha egy ember felülemelkedik a kicsinyes bosszúvágyán, felemeli a fejét, előre néz és megy tovább. Így is bosszút áll valamilyen szinte, ha az agresszor látja, hogy a szitka leperegnek róla az neki olyan fájó, mintha egy baltával se tudna kivágni egy facsemetét.
A szó amit keresel az intelligens lesz. Bár engem is vágtak már át a palánkon, mégse posztoltam ki a meztelen képeket sehova, holott megtehettem volna. Volt bennem tartás és annyi emberség, hogy nem tettem. Egy pillanatnyi örömöt azért okozott volna, ha látom, hogy mindenféle tizenéves srác veri ki az exem képeire, ő meg ott zokog az újdonsült kanja ölében, de ezen kívül semmi mást nem nyújtott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!