Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire helytálló azokról a lányokról akik edzőterembe járnak?

Figyelt kérdés

Négyféle létezik belőlük:

1. Az őrült

2. A mentális zavarodott

3. A nő aki esküvő előtt áll és azért edz, hogy beleférjen a ruhájába

4. És azok akiket a 10/6 körüli barátnőjük vett rá, hogy elmenjen, és egyúttal az utolsó alkalom amikor ott van.

2014. nov. 21. 23:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
46%
Semennyire
2014. nov. 21. 23:51
 2/27 anonim ***** válasza:
67%
Egyik se. Megszólalt a lelkiismerete, hogy ha jobb alakot szeretne, akkor tennie kell érte. Nem értem, hogy jutottál el a mentális zavarig.
2014. nov. 22. 00:03
 3/27 anonim ***** válasza:
65%
Ez egy baromság.
2014. nov. 22. 00:03
 4/27 anonim ***** válasza:
10%
A BMW-s übermacsóra gerjedő, pénzéhes, szoláriumlakó műanyagmuskátlikat kihagytad. Számomra azért taszító egy kondizós csaj, mert valamennyien külsőre és egzisztenciára mennek. Ők azt a nőtípust képviselik, akik kínosnak tartják, ha átlag-, vagy átlagalatti srácokkal kell szót váltaniuk. A szép nők, a külsejükre rendkívül figyelmes nők nem az én kategóriám. Nem képviselünk azonos értékrendet. Az ilyen nőket meghagyom a pénzes, sikeres, George Clooney-hasonmásoknak. :)
2014. nov. 22. 00:07
 5/27 anonim ***** válasza:
59%

A baratnőm orvosit végezett jó eredménnyel,es megis kondiba jár.

Emiatt feszes,formas az alakja is :(

Akik az ilyen kerdeseket kiírjak leginkább azert mert hozzá se szagolhatnak az ilyen lányokhoz.

2014. nov. 22. 00:10
 6/27 anonim ***** válasza:
Utolsó valamit valamiért,ha ő tesz érte akkor nyilván el is vár a pasitól dolgokat ez igy korrekt,egy programozó se megy el dolgozni 200 alatt.
 7/27 anonim ***** válasza:

*:)

8/27 anonim ***** válasza:
45%

Sorry 4-esnek ment :)

De igazad van 5-ös ezek ilyen nőt max képről nézhetnek,mert esélytelenek ilyen hozzáállással.

2014. nov. 22. 00:12
 9/27 anonim ***** válasza:
#6: Nem értem a logikádat. Sehol nem pityeregtem, hogy a külsőre tökéletes nők miért nem vesznek észre engem. Nem értem a reakciódat. Korrekten megfogalmaztam, hogy nem állunk azonos értékrenden.
2014. nov. 22. 00:14
 10/27 anonim ***** válasza:
#8: Dehogy a hozzáállással van baj. :) A belenyugvás nem olyan régóta áll fenn, előtte sem volt jobb, amikor pozitívan fogtam fel. De hagyjuk, ebbe most ne menjünk bele...
2014. nov. 22. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!