Szerintetek ez mennyire helytálló azokról a lányokról akik edzőterembe járnak?
Figyelt kérdés
Négyféle létezik belőlük:
1. Az őrült
2. A mentális zavarodott
3. A nő aki esküvő előtt áll és azért edz, hogy beleférjen a ruhájába
4. És azok akiket a 10/6 körüli barátnőjük vett rá, hogy elmenjen, és egyúttal az utolsó alkalom amikor ott van.
2014. nov. 21. 23:50
2/27 anonim válasza:
Egyik se. Megszólalt a lelkiismerete, hogy ha jobb alakot szeretne, akkor tennie kell érte. Nem értem, hogy jutottál el a mentális zavarig.
4/27 anonim válasza:
A BMW-s übermacsóra gerjedő, pénzéhes, szoláriumlakó műanyagmuskátlikat kihagytad. Számomra azért taszító egy kondizós csaj, mert valamennyien külsőre és egzisztenciára mennek. Ők azt a nőtípust képviselik, akik kínosnak tartják, ha átlag-, vagy átlagalatti srácokkal kell szót váltaniuk. A szép nők, a külsejükre rendkívül figyelmes nők nem az én kategóriám. Nem képviselünk azonos értékrendet. Az ilyen nőket meghagyom a pénzes, sikeres, George Clooney-hasonmásoknak. :)
5/27 anonim válasza:
A baratnőm orvosit végezett jó eredménnyel,es megis kondiba jár.
Emiatt feszes,formas az alakja is :(
Akik az ilyen kerdeseket kiírjak leginkább azert mert hozzá se szagolhatnak az ilyen lányokhoz.
6/27 anonim válasza:
Utolsó valamit valamiért,ha ő tesz érte akkor nyilván el is vár a pasitól dolgokat ez igy korrekt,egy programozó se megy el dolgozni 200 alatt.
8/27 anonim válasza:
Sorry 4-esnek ment :)
De igazad van 5-ös ezek ilyen nőt max képről nézhetnek,mert esélytelenek ilyen hozzáállással.
9/27 anonim válasza:
#6: Nem értem a logikádat. Sehol nem pityeregtem, hogy a külsőre tökéletes nők miért nem vesznek észre engem. Nem értem a reakciódat. Korrekten megfogalmaztam, hogy nem állunk azonos értékrenden.
10/27 anonim válasza:
#8: Dehogy a hozzáállással van baj. :) A belenyugvás nem olyan régóta áll fenn, előtte sem volt jobb, amikor pozitívan fogtam fel. De hagyjuk, ebbe most ne menjünk bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!