Szerintetek ez mennyire helytálló azokról a lányokról akik edzőterembe járnak?
Négyféle létezik belőlük:
1. Az őrült
2. A mentális zavarodott
3. A nő aki esküvő előtt áll és azért edz, hogy beleférjen a ruhájába
4. És azok akiket a 10/6 körüli barátnőjük vett rá, hogy elmenjen, és egyúttal az utolsó alkalom amikor ott van.
Na akkor mondd már meg, hogy melyik termekben jártál eddig, ahol nem láttál egy rossz testű egyént sem? Mert én a saját szememmel láttam hájtömeg csajt, geeket, nagypapát meg még nagymamát is. És mint tudjuk valaminek a megléte sokkal könnyebben bizonyítható, mint valaminek a hiánya. Sőt, szerinted egy olyan sincs, aki úgy edz, hogy rossz alapokról indul? Ők hol kezdték? Otthon addig edzegettek, míg össze nem szedtek egy olyan alakot, amivel már ki mertek lépni szegénykék az utcára? :D Mind egy szálig? :D Sure.
Lehet meglepődsz, de a "nem akar nyomorban élni" és a "többszázezres karácsonyi ajándék" között van átmenet. Úgy hívják, középosztály. Az emberek többsége ebbe, vagy lejjebb tartozik. Amikor sorban jönnek arról a kimutatások, hogy egyre többen élnek a szegénységi küszöb alatt az országban, hadd ne higgyük már el, hogy az az általános, amit te mondasz. Ez max úgy lehet, hogy a mintavételed rossz, csak ezeket a sznob nőket veszed észre, azok érdekelnek, tehát innen jön az, hogy te is olyat akarsz.
Hol láttál te engem siránkozni? :D Még a nevem is kint van könnyítésként, hajrá, keresgélj csak. Én végig konzisztens vagyok. S lehet a sikerem (nem szélsőséges siker, itt is középútról van szó) azon múlik, hogy nem hagyom, hogy a frusztráltság elborítsa az agyamat, és totál irreális marhaságokat szajkózzak nagyigazságként beállítva. Persze lehet ragaszkodni a rosszhoz, de hogy mit érsz el vele, azt nem tudom.
Biztosan járnak olyanok is, de nem jellemző. Túlnyomó többségben - legalább 90-95%-ban nagyon jó testű nők és edzett, sportos, deltás férfiak járnak ilyen helyekre. A jelentéktelen számú kisebbséget meg ne akarjuk már fölényes többségnek fixálni. Capiche?
He? Mi? Középosztály? :D Már legalább 20 éve nem létezik középosztály! Vagy van pénzed, vagy nincs. Vagy meg tudod venni, vagy nem. Vagy bankjegyekkel törlöd ki a fenekedet, vagy napról napra élsz. Nincs már középosztálybéli jólét, régóta nincs. Az elkényeztetett sznobokat észre sem veszem. Teljesen hétköznapi, átlagos csajok is már olyan verbális ámokfutást engednek meg maguknak, hogy csak nézek, és nem is ettől, hanem attól hidalok le, hogy ezeket viccen kívül teljesen komolyan gondolják.
Akadtam már itt olyan csajba is, akinek miután az orra alá dörgöltem néhány korábbi (s nem is túl régebbi) hozzászólását, hirtelen radírozta a nevét a hozzászólásainál, és véletlenül még tiltott is privátban. :D A negyedik ilyen "egyik kérdés alatt boldog házasságban élő vagyok, másik kérés alatt egy férfigyűlölő magányos pszichopata vagyok" típusú nőnél felhagytam a "nyomozgatással".
Kérdeztem, melyik termekről van szó. Mert nem csak a plázákban levő csilivili helyek vannak, hanem sok más sima épületben, akár pincében, padlószőnyeggel, szűkösen, középszerű eszközökkel. Oda lemenne egy ilyen "igényes" nő vagy férfi?
Húha, akkor én és az összes többi ismerősöm mik vagyunk? :D Az egy dolog, hogy annyira meg szeretik mondani mások, hogy milyen is vagyok, de hogy már nem is létezem :D Egyre jobb.
Amúgy az ilyen letiltós dolgok a hozzád hasonló eszelősöknél sokszor nem azért vannak, mert neked hű de nagyon igazad van, hanem mert egy eszelős elmebeteg vagy, akivel nem akarnak tovább foglalkozni. Csak hát a fajtád bármilyen ellenlépést önmaga igazolásának tekint. Ez és a fekete-fehér gondolkodás a fő jellemzőitek közé tartoznak. Most nem egy konkrét esetre mondom, mert más is lehet eszelős, hanem úgy általában. Kíváncsi vagyok, hogy reagálnak az ilyenek valós időben ha ott van előttük a cáfoló bizonyíték (jelen esetben pl. az edzőtermek változatos összetételű lakói). Vajon mit találnátok ki, amivel csakazértis ragaszkodtok a magatok hülyeségéhez. És amit még mindig nem értek, hogy mire jó, mi a cél.
,,Rühellem a nőket" válaszadó.
Igen abban igazad van,hogy fullos igényes nőt te sose fogsy egy geek-el látni mert egyszerűen nem fogsz,figyelj ez olyan,hogy mint emlitettem régen megelégedtem,a 120nettóval is de ma már nem mert ,,TETTEM ÉRTE",hogy válogassak,és ez a lényeg.
Ezek a lányok tesznek érte,hogy olyanok legyenek,tudják mi kell a férfinak egy GEEK vagy kövér srác a szemükben nem tud izgalmat okozni,nem izgulnak fel rájuk.
Tehát ne húzd magad fel,mert jogosan teszik,nem ezért izzadnak a teremben,nem ezért tanulnak meg magassarkúban járni,nem ezért csinálják a hajukat naponta óránkat,hogy egy egyszerű pasival legyen aki szürke mint a köd.
TEhát igen kell fejleszd az életedet,anyagi helyzetedet és életedet.
Ha ők kellenek neked,ha nem akkor ne foglalkozz velük.
Hű, ez azért nem semmi. :D
No, lássuk csak...
Először is, nő vagyok, és járok egy igen jól felszerelt, modern konditerembe, szóval tudok szolgálni némi tapasztalattal. Teljesen vegyes a társaság, egyáltalán nem igaz, hogy 90%-ban "macsók" vagy plázacicák lennének ott. Sok túlsúlyos, vagy akár soványan plöttyedt testű ember jár oda, és egyáltalán nem teszik magukat közröhej tárgyává, mivel azért járnak oda, mert törődni akarnak már ők is a testükkel, ugyanis ez a lehetőség bárkinek adott!
Én sem rég kezdtem a kondizást, egyelőre átlag izomzattal rendelkező, vékony nő vagyok. Nagyon élvezem ezt a sportot. Baromira nem kellene lenézni azokat, akik csinálják! Igaz, hogy divat lett már, de alapjába véve aranyat ér tényleg a kondizás, növeli a kitartást, az önbizalmat, rendszert visz az ember életébe (mert ugye a kajára és az alvásra is ügyelni kell, ha komolyan gondolod)...stb.
Nagyon szép nőnek mondanak (nem a népszerű, szolis plázacica típusba tartozom, szóval ne így képzeljen el senki), de egyáltalán nem várom el, hogy a páromnak kisportolt teste legyen, azt pedig főleg nem, hogy pénzes legyen. Kikérem magamnak.
A barátom egy vékony, egyetemista fiú, George Cloony-hoz annyi köze nincs, mint Fekete Pákónak az atomfizikához, és egy fillér saját keresete nincs egyelőre, és a családja sincs jó anyagi helyzetben. Előttem soha nem volt barátnője, nem volt népszerű a lányok között, sokan csúnyának tartották (amikor ezt megtudtam, akkor jöttem rá, hogy valami torzulás tényleg van a közízlés terén, ugyanis én teljesen helyesnek, jó külsejűnek látom őt). Nem várok el tőle anyagilag semmit, és nem is hiányzik. Nekem elég lesz, hogy ha annyit keresünk majd mindketten, hogy ne haljunk éhen, és ne kelljen kétségbeesni minden hónapban, hogy ki lesznek-e fizetve a számlák. Ennyi.
Szóval ne gyere azzal, hogy minden nő ilyen, ha nem magamat hoztam volna fel, akkor számtalan barátnőmet vagy ismerősömet felhozhattam volna példának.
Egyébként meg azt sem értem, hogy az miért lenne felszínesség meg stb., ha egy magával foglalkozó, csinos nő nem kezd olyannal, aki meg el van hanyagolva... Mert itt nem arról volt szó, hogy nem egy kigyúrt, filmsztár szerű "top pasi" az illető, hanem dagadt geekekről volt szó. Az pedig már elhanyagoltság. Aki komoly szinten elhanyagolja a külsejét (kövér, extrabénén öltözik, zsíros a haja...stb.), azzal lelkileg sem stimmel valami. Ha magát nem képes minimálisan tisztelni, akkor hogy fog bármire is jutni az életben szociális téren, és mit tudna nyújtani egy kapcsolatban? Milyen értékrendje van az ilyennek?
És baromira nem arról van szó, hogy azt mondom, hogy a külső az első, mindenkinek megszállottan azzal kell foglalkoznia, csak azért egy bizonyos szintnek alapnak kellene lenni. Ugyanez a belsőre is igaz, azzal is gáz van, aki a lelkét, elméjét hanyagolja el.
Nehogy már azért legyen valaki (akár nő, akár férfi) sekélyes értékrenddel rendelkező sz_arember, mert nem tudja elviselni azt, hogy valaki nem képes tisztelni még magát sem! Na meg az a hozzáállás is atomszánalmas, hogy nem megy valaki konditerembe, mert már úgyis sz_ar a teste. Ha mindenhez így áll hozzá az életben, általánosan elmondható róla ez a mentalitás, akkor őt nevezik taigetosz-pozitív embernek. Minden embernek vannak hibái, nehézségei, és csak az a kérdés, hogy ki hogyan oldja ezeket meg. Van, aki minden erejét összeszedve változtatni próbál annyira, amennyire a képességei engedik, és van olyan, aki megelégszik "B-tervekkel", és persze van olyan, aki ül a rakás sz_arban, semmit sem tesz, és a sz_arkupac tetejéről ugat másoknak, és megpróbálja őket felszínes/hazug/buta sz_arnak beállítani azért, mert ők mernek tenni. És ezt most nemcsak a külsőre, testre, kondizásra lehet vonatkoztatni, hanem minden másra az életben!
a terembe járók jó ha 10%a néz ki valahogy,szóval a nagy litánia erről valóban egy tájékozatlan butaság.
annyiban viszont igaza van rüh-nek,hogy mo-n valóban nincs középosztály már elég régen.
viszont az a fajta megfelelési kényszer ahogy a nőkre tekintesz barátom az beteges.
ha van egy átlagtól nagyobb farkad,magas vagy és nem kajázol be semmilyen női elvárást nem adod át az irányítást,akkor ha melós ruhában mész át hozzá akkor is leszopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!