Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire helytálló a valóságban?
Nem helytálló. A férfi ismerőseim 99%-a rendszeresen szexel. Viszont kb. 2%-uk mondható kifejezetten jóképűnek.
A nők sem mind szupermodellek. Sőt!
Általában a hasonló a hasonlóval képlet áll össze.
Ez valójában senkinek sem jó, ezer okból... kár is lenne kifejteni. Aki nem érti, az nem is akarja, hogy miért nem jó senkinek. Majd egyszer mindenki rájön, hogy ez így van. :)
Persze aki szexuális eszközként tekint a másikra (legyen akár férfi, akár nő), annak ez biztos jó. De egy normális ember nem így működik.
azért ennyire nem alacsony az a %, csak akik panaszkodnak emiatt, szeretnek túlozni és még reménytelenebbnek beállítani a helyzetet
na meg kitalálni vmi olyan okot, ami azt bizonyítja, hogy ők aztán nem tehetnek róla amiért nincs barátnőjük
Persze ha lemennék egy buliba és valami lezüllött részeg csajt biztosan meg lehet d**ni,de ez engem cseppet sem érdekel,hiába nem szexeltem még soha és nem volt kapcsolatom sem.
Ha lesz majd valaha párom,akkor talán megtapasztalom a csókot,szexet,vagy szeretetet,törődést.Fogalmam sincs,lesz-e egyáltalán ilyen valaha az életemben...
No de visszatérve a témára,egyértelműen a helyes pasiknak áll a világ,hiába buták vagy bunkók.Nekik bármilyen nőjük lehet,nekem meg átlagos kinézettel,intelligenciával,kedvességgel,odaadással egy darab kapcsolat sem jut...
Az élet soha sem volt sajnos igazságos,így általában a legjószívűbb és értelmesebb embereknek nem jut kapcsolat,vagy boldogság.Én ezt látom és tapasztalom.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!