Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja sok fiú interneten keresztül, hogy neki nem jönnek be a tucat lányok, miközben a valóságban nem így van?
Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 18:54
3/35 anonim válasza:
Nekem bejönnének, nem tagadom. Más kérdés, hogy az ocsmány külsőm miatt semmilyen lánynál nincs esélyem.
4/35 anonim válasza:
12 lány 1 fiúnak sok ám barát !
5/35 ASOT válasza:
Na mesélj mi a baj? Ki bántott meg, ki vert át?
6/35 A kérdező kommentje:
Például itt van ez az oldal is... mindenki lefújjogja a cicababákat, a szolizott, a nagy dudás, mázolt képű csajokat, a való életben meg epedtek értük, körberajongjátok őket.
2014. febr. 23. 18:58
7/35 anonim válasza:
Milyen dolog ez fűűhhhüü ez borzasztó milyen élet ez így nem bírom tovább felkötöm magam a málnabokorra!
8/35 anonim válasza:
Hazudnak, vagy már megunták a magukat "nem tucatlánynak" beállító nőcskéket. Egyébként a kérdést fordítva is fel lehetne tenni: miért állítja sok lány, hogy neki átlagos, rendes, értelmes srác kell, miközben meg lepattintják azokat, akik normálisan közelednek hozzájuk, mert nem elég helyesek, nem elég "macsók" stb.?
9/35 ASOT válasza:
Ne a net legyen a fő szempont ami alapot ad a gondolkodásodnak az életednek.
sok ember azt mondja amit a másik hallani szeretne.
Egyébként te szépnek tartod magad, meg vagy elégedve magaddal? Mert ebben mintha egy kis féltékenység is közrejátszana...
10/35 anonim válasza:
Sokáig nekem is ez volt a bajom. Nem csak interneten keresztül állítják ezt, hanem a közvetlen környezetemben lévő fiúk is ezt állították. Addig amíg meg nem ismerkedtem a barátommal már 3 éve vagyunk együtt. Hozzá teszem, nagyon helyes, izmos-gyúr, kocka has. Tehát nem egy szemüveges vékony srácról beszélek, persze velük sincs baj, mert vannak lányok akiknek ők tetszenek, a lényeg az önbizalom. Nos visszatérve, ő azt mondta nekem, hogy nem tetszenek neki a pláza cicás lányok egyrészt mert nagyon egyformák, másrészt meg ha csókolgatja nem a mázt akarja csókolni, nem akarja hogy púderes legyen a pólója, az arca és úgy gondolja, hogy az a szép lány aki smink nélkül is szép. Vannak olyan fiúk, akiknek valóban nem a sminkelt lányok tetszenek, nagyon ritka de van. :) Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!