Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja sok fiú interneten keresztül, hogy neki nem jönnek be a tucat lányok, miközben a valóságban nem így van?
Tényleg tudd már jobban hogy mi tetszik nekem, meg mi nem... :D Talán ha nem a szolizott, izomtrikós pasikról beszélnél, akkor lenne értelme folytatni a csevegést, de addig feleslegesnek érzem...
26/F
és hány éves vagy?
ezek szerint nem volt még egy kapcsolatod sem?
vagy elhagytak egy általad tucatnak vélt lányért?
most leszek 20
Nem hagytak el ilyenért, csak egyszerűen pont az ilyen lányok miatt nem találok magamnak srácot. Elég, hogy megjelenjen egy, és már megy a nyálcsorgatás... nem féltékenységnek nevezném ezt, inkább elkeseredettségnek, és dühnek.
Miért állítja sok lány interneten keresztül, hogy neki nem a külső a fontos, miközben a valóságban nem így van?
Én pl. szívesen ismerkednék veled, ha tényleg nem tucatlány vagy, de miután képet küldtem, nem írnál vissza többet. Erről ennyit.
Mert hazudnak, plusz ők sem nagyon tudják, mit akarnak. A férfiak sokkal külsőorientáltabbak, mint a nők, néhány kivételtől eltekintve. A férfiak inkább abba szeretnek bele, amit látnak. Tehát a szexi, gyönyörű cicababák mindig is előnyben lesznek.
Régen, sovány, szolidan öltöző, csendes, komoly lány voltam és nem kellettem a kutyának sem. Később kicsit formásodtam, felvettem egy miniszoknyát, kisminkeltem magam a bulikban és mindjárt én lettem az egyik legnépszerűbb lány a környéken és a legtöbben komoly kapcsolatot akartak velem. Szóval ennyit az "én a természetes lányokat szeretem", "nekem nem számít a külső" típusú dumákról.
"A férfiak sokkal külsőorientáltabbak, mint a nők, néhány kivételtől eltekintve."
Ez nem a humor rovat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!