Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért állítja sok fiú interneten keresztül, hogy neki nem jönnek be a tucat lányok, miközben a valóságban nem így van?
Mégis hol keressem? Munkahelyen, suli, ismerősök által..
19-es: én is ezt vettem észre.
én is 19 vagyok
Nem jönnek be azok amiket itt felsoroltál... max a nagy duda lenne ok:D Egyrészt oda menni se mérnék hozzájuk mert süt róluk a túlzott önbizalom, hogy finoman mondjam.:P
Legyen normális, ne festett, - számomra - szép. Kívül belül. Ehhez nem kell plázak_urvának lenni. Sőt, kizáró ok:D Lehet sokan vannak akiknek bejönnek a testük miatt, de hogy nem az eszük miatt az is biztos.:P Komoly kapcsolatot semmiképp nem tudnék velük elképzelni, én pedig azt vallom, csak komoly kapcsolatoknak van értelme, szóval... :D
A 19-es válaszolót nagyon régen dugták már meg az is biztos :)
A férfigyűlölet árad a válaszából..
19. vagyok, még annyi, hogy már azt hiszem leírtam valamelyik hasonló kérdésben: elég sok férfit ismerek, akik ultimátumot adtak az amúgy csinos, szép feleségüknek, élettársuknak, hogy ha még egy, vagy két kilót is mernek hízni, akkor elhagyják őket. De egyetlen nőről sem tudok (én legalábbis), aki azért adta volna be a válópert, mert a férje kicsit már kopaszodik, vagy kezd pocakot ereszteni.
Szóval írhatnak itt akármit, nem kell elhinni!
Azért elkeseredni sem kell, mert attól, hogy a férfiak nagy része ilyen, még igenis vannak olyanok, akik tényleg az alapján választanak párt, hogy igazi társuk legyen az életben, nem pedig a mellméret, a babaarc, vagy néhány plusz, vagy mínusz kiló alapján.
Ez is tapasztalat. Csak sajnos ők vannak kevesebben.
mondom én!
19-es válaszoló most nagyon kis szemtelen, és férfiutáló, de ahogy kiveszem a szavaiból ma este még kufircolunk egyet.
És utána sokkal kedvesebben fog itt válaszolni meglátjátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!