Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire helytálló azokról a lányokról akik edzőterembe járnak?

Figyelt kérdés

Négyféle létezik belőlük:

1. Az őrült

2. A mentális zavarodott

3. A nő aki esküvő előtt áll és azért edz, hogy beleférjen a ruhájába

4. És azok akiket a 10/6 körüli barátnőjük vett rá, hogy elmenjen, és egyúttal az utolsó alkalom amikor ott van.

2014. nov. 21. 23:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Mert mi történt?

Mi volt a sztori?

Ez igaz,hogy náluk folyamatosan kell értéket felmutatni.

2014. nov. 22. 00:20
 12/27 anonim ***** válasza:
Megelégszek annyival, hogy Facebookon lecsekkolok néhány ilyen lányt, álmodozok róluk pár napig, aztán minden megy tovább. Valakinek a "mindent a szemnek, semmit a kéznek" jut, és ha ez jut, beletörődik. Nem kell ezt túlgondolni. :)
2014. nov. 22. 00:23
 13/27 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell leszavazni, ha valaki tisztában van azzal, és be is vallja, hogy ő csak egy retek senki... Ettől nem fog erősödni az önbizalma...
2014. nov. 22. 00:27
 14/27 anonim ***** válasza:
66%
Semennyire véleményem szerint. Ez is csak egy sport. Úgy gondolom az igényesség alapköve a saját testünk egészségesen, fitten tartása(erre rengeteg sportolási lehetőség van manapság, nem csak edzőterem). Lehet egy nő akármilyen igényesen öltözött, sminkelt, igényes a környezetére stb., ha arra nincs igénye, hogy a testét karban tartsa, akkor nálam felejtős.
2014. nov. 22. 00:31
 15/27 anonim ***** válasza:
Ha a demagógia fájna, ordítva halnátok itt meg páran a fájdalomtól... Szánalmas.
2014. nov. 22. 00:53
 16/27 anonim ***** válasza:
54%

te inkább fura kisebbségeket írtál itt le ezért nem helytálló.

a legtöbb ugyanazért jár le mint egy férfi.

egészség megőrzése,előnyösebb megjelenés,szabadidő hasznos eltöltése.

egyébként a 3as típust nem lehetne rávenni rendes konditermi súlyzós és aerob edzésre,plusz semmiféle logikus étrendre sem,mert ez a fajta a femináról,meg a kiskegyedből okosodik,ezért zumbázna és káposzta diétázna,vagy a 90 napos agymenést csinálná amíg IRes nem lesz.

ez már inkább sokkal jellemzőbb,hogy csinálná ő rendesen és kitartóan,de tudatlan mint a tök-

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__2902..

2014. nov. 22. 01:43
 17/27 anonim ***** válasza:

Adom 00:53-as válaszát, akinek kajak ennyi esze van, hogy egy komplett hatalmas csoportot így jellemez, az eláshatja magát.

Neked meg még mindig köszi, előző :D <3

2014. nov. 22. 09:50
 18/27 anonim ***** válasza:

A nagyon okos hozzászólóktól azért megkérdezném, hogy egy önmagára túlságosan is igényes, fitneszezős, kondizós miegymásozós nőt mikor láttak átlagon aluli férfival akár fél percet együtt tölteni? MIKOR? Mikor láttatok utcán, suliban, munkahelyen bárhol két ennyire különböző külsőségekkel megáldott nőt és férfit együtt sétálni, beszélni stb.? MIKOR? Bármerre mentek, bármerre jártok, egy bombanőt MINDIG macsó típusú srácokkal fogtok látni, idióták. Menjetek ti a büdös francba ezzel a képmutató, álmodozó fаszságotokkal, hogy egy bombanő nem tartja cikinek egy kevésbé feltűnő, kevésbé George Clooney külcsínű sráccal egyazon közegben való tartózkodást.

TITEKET NEM ZAVAR, HOGY TELJESEN FÉLREINFORMÁLTOK ITT MINDENKIT? NYISSÁTOK KI A CSIPÁS SZEMEITEKET, MERT ROHADTUL NEM A VALÓSÁGBAN ÉLTEK!

2014. nov. 22. 11:08
 19/27 anonim ***** válasza:

Mi informálunk félre? :D Te beszélsz úgy, hogy életedben nem jártál még semmiféle edzőteremben! Akkor láthattad volna, hogy egyáltalán nem csak azok a típusú emberek járnak oda, akikről feltételezed, hanem teljesen hétköznapi átlagemberek is, akikről az utcán akár ki sem néznéd. Apukák, anyukák, szövetkabátos egyetemisták, vékonyak, kövérek, akik még az út elején járnak. Nem tudom, melyik világban élhetsz, de hogy az nem a valóság, az biztos. Mint amelyik marha írta máshol, hogy egy nő havi fél millát magára költ :D Ja, a válság zűrös éveiben, a jelenlegi gazdasági helyzetünkben :D

Ha meg te olyan szerencsétlen vagy, hogy nem bírod magad sem szellemileg, sem testileg egy elfogadható szintre tornázni, az nem mások hibája. Nekem kifejezetten rondaként is sikerült bombanőt szereznem, igaz, nem a plázacica-típusból, amelyikből te akarsz, mert nem ők az eseteim. De képzeld el, más kategóriában is (is?) vannak bombanők.

2014. nov. 22. 11:31
 20/27 anonim ***** válasza:

Pont belecsaptál a közepébe, tréfikém! Pontosan tudom, és látom, milyen alakok járnak kondizni, fitneszezni. Nehogy már nekem akard megmagyarázni, hogy a zsíros hájtömeg csajok, a lúzer balek geek srácok, a 70 éves dédpapák - meg tudom is én kiket sorolgattál fel - járnak a testüket szépíteni. :D Ne röhögtesd már ki magad. Hol látod, melyik idióta vígjátéksorozatban? A valóság édes szívem ott merül ki, hogy azok, akik szinte teljesen menthetetlenek külsőre, nem is nagyon mernek kimozdulni a civilizációba, nemhogy még kondizni, ahol az összes hurkájuk vagy csontjuk kilátszik. Ember! Hát ki az az antiszociális, torz önképpel rendelkező mimóza, aki ráadásul még közszemlére, közröhej tárgyává is tenné a testét? :D Akik kondizni járnak, azok már alapból kinéznek valahogy, értékelhető külalakjuk van, de ezt nekem te ne add már be, hogy egy rossz önértékeléssel rendelkező tonnamadonna, vagy egy csontsovány warcraftkocka csakúgy kondizgatni járogat a tökéletes testű izomkolosszusok és bombanők közé. :D Teljesen le vagyok döbbenve, mennyire dezinformájátok a GYK-ra látogatókat.

"Mint amelyik marha írta máshol, hogy egy nő havi fél millát magára költ :D Ja, a válság zűrös éveiben, a jelenlegi gazdasági helyzetünkben"

Ez valóban marhaság! Egy nő tudod te mit követel meg ebben a nyomorúságos gazdasági helyzetben? Minimum 300-at, de inkább afölött keress, de ha már lehetőségek, akkor egy biztos vállalkozásod. Szaros nettó 150 alatt szóba sem állnak veled! Jól jegyezd meg, aranyapám! Az hogy te minden szart összeolvasol arról, hogy a nőknek mennyire nem számít a pénz, az a te bajod. Minden nőnek igenis számít az egzisztencia, mert nem nyomorban, szegénységben, egy csóró mellett akarja leélni az életét! Tisztába kéne már tenni ezeket a dolgokat, és nem magnóról bediktálni ezeket az agyament hülyeségeket, hogy senkinek sem számít a pénz. Bizony számít! Még a leggеcibb, leghúzósabb gazdasági helyzetben is elvárják, hogy jó sokat keress, mert tavasszal kirándulni kell, nyáron nyaralni kell, ősszel wellnessezni kell, télen meg százezres nagyságrendű karácsonyi ajándék kell.

"Nekem kifejezetten rondaként is sikerült bombanőt szereznem..."

:D Olyan furcsa, itt GYK-n minden nő házas, vagy sokéves kapcsolatban áll, meg minden férfi csúnya és (majdnem) bombanője van, 2-3 kérdéssel odébb meg simán lebuknak a siránkozásaikkal, amikor a stilisztikájuk alapján rájönnek páran, hogy kik. :D Erre jó a névtelenség...

"... nem a plázacica-típusból, amelyikből te akarsz, mert nem ők az eseteim..."

Nekem sem! És egyáltalán honnan jött ez, hogy bombanőt akarok?

2014. nov. 22. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!