Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor tettszem neki?...

Most akkor tettszem neki? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval a suliba jött egy új srác ebben az évben (egyel felettem jár) és úgymond "első látásra szerelem" volt. Próbáltam eléri h észrevegyen a sok lány közül és elértem a célomat, azóta beszéltünk is facebook-on de csak pár napig élőben meg nem mer köszönni meg beszélni velem nemtudom miért. De azt észrevettem én is meg a barátnőim is h minden alkalommal néz engem és engem az érdekelne h lehetséges-e h tettszem neki vagy mi a vélemyényetek?

2014. nov. 25. 17:27
 1/2 anonim válasza:
Ebből még ne szűrj le semmit, próbáld reálisan látni a dolgokat! :) Próbálj még kezdeményezni nála, facebookon, szóban, de ha nagyon nem reagál, akkor ne alázd meg magad! :)
2014. nov. 25. 17:40
 2/2 anonim válasza:
Lehet, hogy csak nagyon félénk és azárt nem mer beszélni veled élőben ami egyebként elég gázos lesz egy kapcsolatban, viszont az is lehet, hogy csak barátkozni akar, de akárhogy is van egyértelműen neki kell kezdeményeznie, esetleg megpróbálhatod a barátnőid segítségével úgy hozni, hogy csak ketten legyetek hátha ott kitárja a szívét. Remélem segítettem:)
2014. nov. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!