Mit tegyek ha tettszik egy fiu en is tettszem neki de egyikonk sem mer kezdemenyezni? A nevet sem tudom de ha tudnam akkor bejelolnem fb-n es akkor megismerhetnem de nincs onbizalmam odamenni hozza! Mit tegyek?
Küldj neki egy levelet.
Esetleg ismerőseit akit te is ismersz megkérdezheted.
orgia (főnév)
Image:Orgia.jpg
1. Átvitt értelemben: Csoportos szexuális kicsapongás.
Szóval akkor egyikőtök sem ismeri egymást, nem egy helyre szoktatok járni. Így valóban nehéz lesz. Van esetleg ismerőse akit te ismersz?
Én egyébként úgy szoktam megtalálni embereket, hogy kiszűröm fb-ról
Pl volt egy csaj akivel együtt mentem buszon, és láttam hova megy dolgozni. Rákerestem fb-on a cégre, lám a csaj like-ot nyomott az oldalra, onnan megtaláltam a profilját. Onnantól már könnyebb volt. Ha ismered a sulit, munkahelyet, vagy az ismerőseit akkor gyakorlatilag bárkit meg tudsz találni.
Ismerem az iskolat de mar mindent felkutattam es nem talaltam semmit :(
Amugy nem ismerem a baratait....
Hát, akkor tényleg csak a nagy levegővétel és odamenés hozzá maradt mint lehetőség.
Azt nem tudod megcsinálni, hogy ugyanoda ülsz ahova ő, majd leejted a telefonodat? Felveszi és onnantól elindulhat a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!