Van egy lány akit egy gyári munkán "ismertem" meg. Hogy kerülhetnék hozzá közelebb?
Figyelt kérdés
1-2hete felvettek egy gyárba,sok kezdő volt ott akiket akkor traningeltek mint ahogy engem is.. ott láttam egy lányt aki igen meg fogott a kinézetével,stílusával stb..azután kicsit beszélgettünk is de nagyon közös téma nem volt a munkán kivül,mint ahogy ez a mai napig is így van... én délelőttös ő délutános ezért max 2-3 percre futunk össze, de kaptam egy két olyan "értesítést tőle" már hogy nemtudom hogy kellene fellépnem.. esetleg valami ötletek hogy hogy tudnék hozzá közelebb kerülni? fontos lenne?2014. febr. 25. 19:49
1/1 anonim válasza:
hát kérdezd meg abban a 2-3 percben amikor összefuttok, hogy lenne-e kedve veled munka után találkozni, beszélgetni vagy aznap amikor egyikőtök sem dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!