Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tettszem neki vagy csak udvarias?

Tettszem neki vagy csak udvarias?

Figyelt kérdés
Féléve másik iskolába járok,de a régi sulimban volt egy osztálytársam,igazából soha nem beszélgettünk,nem is köszöntünk egymásnak,mert nem érdekelt még akkor,de utánna rájöttem hogy ő kell nekem.ezért mindenféle hülyeséggel ráírkáltam a facebookon.elég jól el is beszélgettünk.azóta egyszer találkoztunk és ő szólított meg,azt is mondta h menjek el nála,meg ha arrafelé járok majd szóljak( mert nem egy városban lakunk) meg olyan aranyos volt érdeklődött hogy mi van velem meg minden.2 puszival búcsúztunk.amikor ráírtam utalgatott is hogy megrontana meg hogy várja már hogy menjek...stb.szerintetek csak udvarias volt( mondjuk nem hiszem hogy olyan a természete...) vagy akarhat valamit,ha igen akkor mit?

2014. júl. 10. 20:41
 1/2 anonim válasza:

Nem tartom a "megrontás" kifejezést olyan udvariasnak.

Valamit biztos akar..lehet nagyon undorítóan fejezi ki hogy tetszel neki. De az is lehet,hogy barátkozni akar csak. Szerintem közöld vele,hogy tetszik neked és ha eddig ez kölcsönös volt akkor minden oké. Ha meg nem tetszel neki. Akkor elég érdekes figura.Korotok?

2014. júl. 10. 20:47
 2/2 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk és köszi
2014. júl. 10. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!