Lányok! (14-17-ig. ) Nálatok plussz pont az egy fiúnál hogyha udvarias?
Mindenképp!!!! Egy faragatlan, bunkó srác nálam kapásból nem nyerő, bárhogy is néz ki. Egy udvarias fiút viszont sokkal többre tudok értékelni.
17/L
Kérdező el ne hidd már nekik!
Udvarias = (előbb-utóbb) unalmas!
A bunkó taplókat szeretik (rosszfiúkat), mégha itt mást is írnak!
De csak nyitva kell tartanod a szemed, és láthatod magad is!
Ez marhaság! Én speciel biztos nem unnék meg valakit azért, mert udvarias. És kicsit sem a rosszfiúk vonzanak, sőt! Attól még, mert sok olyan lány van, aki azokhoz a b@rmokhoz vonzódik, nem mondhatjuk, hogy minden lánnyal ez a helyzet... és tudod, a normálisabb lányokat mindig elnyomják ezek a "libák", akiknek az a lényeg, hogy a pasijuk minél "gengszterebb" legyen, ők tűnnek fel jobban, mivel őrájuk tekintenek negatívabban. Ezért vonják le sokan azt a konzekvenciát, hogy akkor "a lányoknak csak a rosszfiúk kellenek". De ez így nem igaz, az itt válaszolók közül is biztos akadt ténylegesen olyan, akinek lényeges az udvariasság, és tuti nem én egyedül!
8-as voltam, 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!