Egy barátnőm sem erőltette még, hogy lépcsőzzek, ha nem bírom vagy nem akarom. Az "udvarias" férfiak vajon miért gondolják, hogy bármi esélyük is van rám erőltetni a lépcsőzést?
Én sem értem a kérdést igazából. Értem, hogy van lépcsőző gép és én használtam is. De miért probléma ez, hogy nem tudod/akarod használni? Nem értem...
Nekem is van olyan gép, amit nem bírok, mert kiakad tőle a térdem, de nem igazán érdekel. Azt a gyakorlatot kihagyom és ennyi.
Kedves kérdező hölgyemény
A maga fejében van a hiba.
Ide feltett "kérdésének", vagy pontosabban pszichés kifakadásának semmi értelme.
Se eleje, se vége.
Kérem az én szakrendelésemre ne jöjjön, mert ez már nekem is durva. De nyugodt szívvel keresse fel bármely kollégámat. Az ország bármely területén, bármilyen időpontban.
Üdvözlettel
Dr. Agyturkász Anonimusz
a kiegészítéseid alapján egyetértek tanult barátommal
üdv
Agyalapi Irigy
a női agyak doktora
Arra lenék kíváncsi, mit kezdesz, egy magasföldszinttel, vagy egy olyan házzal ahol nincs lift? Ha valaki nem földszinten lakik, már nem is kell?
Ne csodálkozz, ha bunkók, mert gondolom, ott is így adod elő magad.
Ok, okozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!