40+3 hetes kismami vagyok ma fektettek be a kórházba 3 centire nyitva vagyok ajánljátok a lépcsőzést vagy mást?
Lépcsőzhetsz te annyit, hogy lábra se bírsz állni, ha nincs itt a szülésnek az ideje, nem fog kibújni a baba!:)
Ödémás láb miatt meg pláne nem ajánlott!
Hát igen. Én a 42-ik héten bírtam megszülni. Előtte már másfél hétig a kórházban voltam. Negyedik emelet. Le liftel, fel lépcsőn, minden áldott nap minimum 30 perc. Azon kívül, hogy nem kaptam levegőt nem történt semmi.
Szerintem ne csináld, úgyis akkor jön amikor akar :)
Lépcsőzéstől csak kifáradsz mire itt lenne az idő.
Én kipróbáltam minden házi praktikát, (lépcsőzés,takarítás,fűszeres kaja,tonik,fahéj,sok séta) de egyik sem hozta meg a kívánt eredményt. Kétszer kaptam OTT-t a kórházba az indította be nálam a szülést.
40+5 szültem.
Már nincs sok, kitartás.
Könnyű és gyors szülést kívánok :)
Fölösleges, mert elfáradsz csak tőle, aztán nem marad erőd a szülésre.
Igazából ezek a praktikák az i-re teszik fel a pontot. Tehát akkor használ, ha pár órán/napon belül amúgy is beindult volna a szülés.
Én is kipróbáltam a tonikot, lépcsőztem, cipekedtem, padlót súroltam, homeos bogyót szedtem, csípős ételt ettem, semmi de semmi nem használt. akkor jött a pici, mikor már végleg letettem róla, hogy megszületik mielőtt befektetnek :) ( hétfőn fektettek volna be, pénteken született).
Koncentrálj magatokra,pihenj sokat(szükséged lesz rá)!
Gratulálok előre is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!