Győri vagy a tatabányai kórházat ajánljátok? Tapasztalatok esetleg?
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 18:46
1/10 anonim válasza:
Szia, a legfontosabb, hogy te melyiket szeretnéd! Nekem a Tb-i pozitív volt. A legfontosabb a családom ott lakik és akkor még nem volt autónk sem. Nekem fontos volt, hogy a közelemben legyenek. Ha azt várod, hogy 10 válaszoló mit mond és az alapján döntessz, az szerintem nem jó. Mindenkinek lesznek pozitív és negatív hozzászólásai.
2/10 anonim válasza:
Csak a győriről tudok véleményt mondani. A dolgozók rendesek, segítőkészek, az orvosok nagy része is profin végzi a munkáját. Ami rossz az a wc-k, zuhanyzók higiéniája.
3/10 A kérdező kommentje:
Az igazság az hogy mind két kórház egyforma messze van szóval az érdekelne inkább hogy milyen a felszereltség milyenek a nővérek orvosok!
2012. nov. 27. 18:54
4/10 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy aki hisztizik, meg kiabál szülés közben, azzal bunkók. Hát én végigüvöltöttem egy éjszakát, mégis mindenki nagyon rendes volt. A szülőszoba hangulata olyan kb, mint egy boncterem, a gépek nem a legújabbak se itt, sem a műtőben, de a célnak tökéletesen megfelelnek.
5/10 anonim válasza:
ha nincs fogadott orvosod és komárom-eszetergom megyei vagy,akkor mindenféleképpen a tatabányaiba kell és fognak küldeni!hol laksz amúgy,mert nekünk is kb egyforma távolságra van a két kórház,de nekem a védőnőm azt mondta,hogy pl a mentő is automatikusan a körzetembe tartozó kórházba fog vinni!
6/10 anonim válasza:
Nekem csak pozitív tapasztalatom van a tatabányai kórházról.
Amúgy én is úgy tudom, hogy fogadott orvos nélkül automatikusan ide kell jönni. Barátnőm komáromi, neki Győrben van fogadott orvosa, ott fog szülni.
7/10 A kérdező kommentje:
Bábolnai vagyok de nem kell hozzá fogadott orvos mert hiába tatabányához tartozom ultrahangra is győrbe járok és volt problémám a terhességel akkor is győrben feküdtem a kórházban! Ha mentőt hívok akkor autómatikusan Tatabányára visznek de ha én megyek be saját úton mehetek győrbe! Ebben a nőgyógyászom illetve a védőnőm is megerősített!
2012. nov. 27. 20:11
8/10 anonim válasza:
5-ös vagyok!hát ezt jó tudni,hogy mehetnék győrbe is szülni...nekem eddig azt mondta a védőnőm,hogy tatabányára kell mennem...de mindegy is,mert az én férjem retteg attól,hogy ő vigyen kocsival majd mikor vajúdok,úgyhogy marad a mentő,így meg tatabánya...
9/10 anonim válasza:
Győrről tudok nyilatkozni.3 hónapja szültem.Orvosok,nővérek,szülésznők,csecsemősök rendkívül segítőkészek.Az éjszaka közepén is bejöttek mikor látták hogy fent vagyok,hogy minden rendben van-e és megy e a szoptatás,van e kérdésem.
Kaja meglepően finom volt.
WC és fürdő is aránylag tiszta,de a szülőszoba felőlit ajánlom,az mindig tisztább volt mint a hátsó.
Mikor én voltam bent meleg víz nem volt,még jó,hogy vajúdás közben és szülés után éppen volt meleg víz,ez az egy negatívum volt.De szerintem ez nem mindennapos,pechem volt :(
10/10 anonim válasza:
Szia! Én a győriről tudok nyilatkozni-sajnos nem sok jót. Másodszor élveztem vendégszeretetüket (és még csak meg sem szültem) de sajnos borzalmas. Nincs orvosom, és a jobb kéz nem tudja mit csinál a bal. Az egyik ezt mondja a másik azt, miközben tapintatlanul beszélnek az emberrel, kérdeznek de a választ már nem várják meg, a kismamákkal szemben finoman szólva felemelik a hangukat a szülésznők (tisztelet a kivételnek, vannak azért tündéri nővérkék is)A környezetemben 10 kismamából 1 volt elégedett,de neki a szülésznő rokona volt és volt saját orvosa... De ez mindenkinél más, mi hogy történik, mennyit vagy adott helyen, van e orvosod, mi a problémád...mindegyik helyről lehet jót és rosszat is mondani, ez attól függ kinek milyen élménye volt. Én most csak a saját tapasztalatomat osztottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!