Mik voltak a tapasztalatok a Tatabányai korházzal kapcsolatban?
szült már valaki itt?
én tegnap elszörnyedtem egy kicsit, a szülészeti osztály láttán, össze-visszaság és fejetlenség ami jellemzi szerintem, és egy szülésznő kiborított.
megmondom őszintén, nem is szívesen szülnék itt, de mivel az orvosom itt dolgozik nem tehetek mást.
remélem lesz valaki aki megnyugtat egy kicsit
Szia! Én 4 és fél éve szültem itt, és most is itt fogok, dec. végén ha minden igaz. Te mikorra vagy kiirva?
Amúgy szerintem a szülészet még egy kultúrált osztály a többihez képest, és a higéniai viszonyok is elfogadhatóak. A szülőszobában a wc volt egy kicsit hogy mondjam, nem megfelelően tisztított, de amúgy elfogadható. a csecsemősök között is van rendes, és van utáltos is, legalábbis 4 éve én ezt tapasztaltam. Babás szobában voltam, a szobatársaim aranyosak voltak. Remélem most jobb tapasztalatokat szerzek! Lehet, hogy összefutunk?? 36 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!