Egy barátnőm sem erőltette még, hogy lépcsőzzek, ha nem bírom vagy nem akarom. Az "udvarias" férfiak vajon miért gondolják, hogy bármi esélyük is van rám erőltetni a lépcsőzést?
Szépen lassan írom, hogy felfogd.
Magyarázd már el, mire kényszerítenek a férfiak és miért pörögnek be a lépcsőktől?
igen, tanulságos lett volna számodra
tudod: mindenki hülye, csak én vagyok kávédaráló
Kérdező, én vagyok a kivétel mint férfi. Én teljes mértékben megértelek, amikor randizok egy lánnyal sose várok el tőle ilyen képtelen és lehetetlen dolgokat, mint a lépcső használata. Általában - ha tehetem - a karjaimba kapom a lépcső aljában, vagy ha nem bírom el (sajnos volt ilyen is), akkor a randit olyan helyen folytatjuk ahol van lift. Nagyobb darab lányokkal emiatt eddig csak motelben szexeltem, de az előnye a dolognak az, hogy az ágyam kevésbé megy tönkre.
Te pedig ne hagyd megfélemlíteni magad, vagyunk még a világban férfiak, akik nem várnak el ilyesmit egy nőtől, ha szorgalmasan keresel biztos te is rátalálsz egyikünkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!