Ma pont egy hónapja hogy megismertem egy srárot. Bízzak benne?
Figyelt kérdés
És majdnem minden hétvégén találkoztunk,folyton beszélünk, ha nem beszéltünk szinte már hiányzik..
Múltkor már smároltunk is.. Szinte egész este...:3
Nagyon jófej,rohadt jó vele lenni és beszélni is.
És keres,érdekli mi van velem.
Egyik haverja szerint ha komolyan gondolja Nagyon jól jártam..
Ismerősöm próbál tőle óvni.. Régen állítólag csúnyán bánt a barátnőivel...
2014. márc. 1. 22:24
1/3 anonim válasza:
A bizalmat ki kell érdemelni. Senki másra ne hallgass csak a belső hangodra! Mindent szép fokozatosan, a maga idejében kell. A bizalom is ilyen. Fokozatosan kell kiérdemelni, mindig egyre többet és többet osztani meg a másikkal. Így időközben kiismered és egyre jobban látod, hogy mi a helyzet köztetek.
2/3 anonim válasza:
Lesmárolod...majd vadidegenektől, akik nem ismerik a srácot megkérdezed, hogy bízz e benne?!
Mit ne mondjak, nagyon jópofa vagy, de ezt mégis hogy gondoltad, azt szerintem te magad se tudod!
Ami nem megy a fejembe, hogyha nem bízol benne, akkor miért smárolsz vele???
3/3 A kérdező kommentje:
Jó, lehet elég buta ötlet volt most ide írni... :-/
Kevés az önbizalmam..Bocsánat...
2014. márc. 2. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!