Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már olyan, hogy valaki...

Volt már olyan, hogy valaki itt ezen az oldalon jött össze a párjával? Meddig tartott, és nem volt ciki másoknak beismerni? Fiu irt a lánynak, vagy foditva? :D

Figyelt kérdés
:)
2014. nov. 23. 19:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ó, mennyi itt a GyK-lowecsikah-punycakaaah!
2014. nov. 23. 21:19
 22/27 anonim ***** válasza:

#20: Úgy van! Mindenhez! Valószínűleg akkor például itt is egy rohadt nőgyűlölő idióta voltam, igaz? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__626..

De most hadd ne mutogassam már végig az összes, toleránsabb hozzászólásom. Tehát miféle előítéletekről beszélünk?

Vannak rosszindulatúak, sajnos nagyon sok idióta kan él vissza a nők naivságával, jóhiszeműségével, aláírom, de ez ne az én hibám legyen, és ne az én képembe kelljen már vagdosni.

Egyébként újraolvasva az egész hozzászólásod, hagyjuk az egészet a francba. Nincs miről beszélni, ha komolytalanságot és trollkodást feltételeznek rólam, innentől kezdve pedig teljesen mindegy, mit írok. Akkor egy troll vagyok gyenge színészi játékkal. Ha ez az "önvallomás" titeket kielégít, ám legyen... Untig elég volt már ebből az egészből...

2014. nov. 23. 21:28
 23/27 anonim ***** válasza:

Hiába írsz 1-2 normális hozzászólást, ha mindegyikre jut vagy 10 demagóg, általánosító...

Szerintem az nem a képedbe vagdosás kategória, ha szimplán mindenkinél óvatosabb már a személyes adataikkal, és előtte meg akar egy picit jobban "ismerni". Az viszont a másik képébe vagdosás, amit a magadfajták csinálnak. Hogy attól, hogy sok idióta nő van, semmivel sem lehet elérni, hogy felfogd, hogy ha valaki nem olyan, akkor nem hazudik, hanem talán igazat is mondhat. Vagy az előítéletek, amiket bizonyos csoportokra vetítesz rá (pl. kondizó nők).

2014. nov. 23. 22:00
 24/27 anonim ***** válasza:
#23: Jó is, hogy eszembe juttattad. Még tartozom ott egy hozzászólással, mert azt idő előtt félbehagytuk. Minél előbb megpróbálom pótolni.
2014. nov. 23. 22:15
 25/27 anonim ***** válasza:
De jó. :)
2014. nov. 23. 22:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Azok a chatpartik jók lehettek most is kellene ilyen szoba.:-)
2014. nov. 23. 22:35
 27/27 anonim ***** válasza:
#25: "Nem kell félni, nem fog fájni..." :D És ne gúnyolódj! -.-
2014. nov. 23. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!