Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már olyan, hogy valaki...

Volt már olyan, hogy valaki itt ezen az oldalon jött össze a párjával? Meddig tartott, és nem volt ciki másoknak beismerni? Fiu irt a lánynak, vagy foditva? :D

Figyelt kérdés
:)
2014. nov. 23. 19:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Én már megtaláltam shift+ö = Ő .

Egyik ismerősöm a ikarijamról ismerte meg a barátnőjét.

2014. nov. 23. 19:11
 12/27 A kérdező kommentje:
Ez a shift es cucc tetszett :D
2014. nov. 23. 19:13
 13/27 anonim ***** válasza:
36%
Hajaj, máris jönnek a piros gombot nyomkodó felszínes kislányok, az én kis rajongóim. Hát jó estét nektek is!
2014. nov. 23. 19:14
 14/27 anonim ***** válasza:
Szóval kislányok, rajongóim, még mindig nem kaptam a kérdésemre választ. Hogyan lehet egy GYK-s lány figyelmét felkelteni, hogy valamennyire, legalább egy minimális szinten mutasson érdeklődést? Mit kell nyújtania egy srácnak itt GYK-n?
2014. nov. 23. 19:18
 15/27 anonim ***** válasza:

#14-es

Úgy,hogy a testépités kategóriába első vagy a toplistán.

2014. nov. 23. 19:20
 16/27 anonim ***** válasza:
De még mindig nyomkodja az elfuserált csimpánz. Azt hiszi, nem röhögöm ki?
2014. nov. 23. 19:24
 17/27 anonim ***** válasza:

a mi esetunkben lagzi lett vegul belole.

miert lenne ciki?

2014. nov. 23. 20:20
 18/27 anonim ***** válasza:

# 14

Én itt ismertem meg a barátomat. Nem komoly válaszoló volt, hanem troll. Csináltunk néhányan egy chatszobát, ahová hívtunk embereket az oldalról, és igaziból ott figyeltünk fel egymásra, utána skype-on beszélgettünk, ismerkedtünk. Mindig hajnalig tartott a beszélgetés, azt vettem észre, hogy már úgy beszélek vele, mint egy régi jó baráttal. Felismertem magamban, hogy pont ő az, akit keresek, mert intelligens, kedves, nem idegesítő, és teljesen ellentétes a temperamentuma az enyémmel, és kép alapján még vonzó is volt. Amikor találkoztunk, ez megerősödött bennem, és azóta együtt vagyunk (lassan másfél éve). Hát így.

Egyébként sok emberrel beszélgettem itt, sokak felé fordultam érdeklődéssel, és volt még pár ember, aki esélyes volt többre is akár, ha úgy alakul. Sok emberrel kerültem haveri/baráti szintre is.

Viszont egy olyan emberrel, aki olyan névvel ír, hogy "Rühellem a nőket", nem szívesen ismerkedtem volna, és szerintem ez nem felszínesség. Miért akarna bármelyik nő olyannal ismerkedni, aki olyat nicknevet visel, ami arra utal, hogy elítél valakit a neme miatt? És a válaszaid alapján nem is csak trollkodás ez a név, hanem alá is támasztod azt, amit ez sugall. Szerintem inkább te vagy a felszínes, ha képes vagy az összes nőről globálisan véleményt alkotni.

2014. nov. 23. 20:47
 19/27 anonim ***** válasza:
#18: Szia! Mint írtad, az azóta pároddá vált srác troll volt, ellenben avétosnak véled, ha valaki a "rühellem a nőket" nevet viseli, és esetlegesen olykor azt hangoztatja is (tehát nem teljes egészében erről szól a GYK-s aktivitása), mert az ugyan már kérem, nem trollkodás. Tehát Akkor mi a trollkodás, és mi nem az? Túlbuzgó előítélet! Ez az, amit rengeteg nőnél tapasztalok az interneten. Igazság szerint nekem régóta hatalmas csalódás az interneten való ismerkedés nőkkel, és most tekintsünk el a nicknevemtől, nem csak itt, nem pont ezen a néven tevékenykedek máshol is. Viszont a legjobb haverjaimat az internetnek köszönhetem. Előfordult már olyan is, hogy aznap rögtön összefutottunk egy sörre, mert kiderült, hogy közel lakunk egymáshoz. Máshol is ismerkedtem már, és ott ugyanez volt a helyzet. Srácokkal azonnal MSN- vagy Skype-címcsere, FB jelölés, és a többi, ellenben egy nőnek jobb esetben is napokat kellett könyörögni, hogy adja meg a Skype-címét, ott sokkal könnyebben tudtunk volna üzengetni. :/ Szóval nekem nem megy ez az internetes ismerkedés a nőkkel, ez valahogy örökre beteljesületlen marad számomra, de talán jobb is így. :/ :)
2014. nov. 23. 20:58
 20/27 anonim ***** válasza:

Te írsz előítéletektől csöpögő hozzászólásokat kb. minden témához, amihez hozzászólsz. :D Persze, nyilván túlbuzgó előítélet az, ha valaki nem tart igényt egy olyan emberre, aki a demagógiától csöpögő, majdnem minden nőt fikázó hozzászólásokat irkál. Te vagy tele előítélettel, nem én. Kezdem azt hinni, hogy trollkodsz, mert nehezen hiszem el, hogy valaki ennyire ne vegye magát észre...

A barátom nem bántott senkit, nem írt sértő megjegyzéseket sehová. Szórakozott, ennyi.

Annak meg oka van, hogy nehezen adnak a nők elérhetőséget. Nekem soha nem okozott gondot, hogy akár rögtön fb-on beszélgessünk, de tudnék mesélni, hogy hányan és hogyan éltek vissza ezzel, és mennyi szánalmas, rosszindulatú ember van. :) Engem nem érdekel, de lehet, hogy valakit rosszul érint, meg tudom érteni.

2014. nov. 23. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!