Miért van az, hogy ha valaki megkérdezi, ciki-e neten ismerkedni, akkor mindenki azt bizonygatja, hogy nem az, de ha valaki csinálja, akkor folyton azt látni, hogy ócsároló kommentek egész tömkelege zúdul rá?
Figyelt kérdés
Kivéve, ha 14/L, vagy leszbikus...2014. nov. 20. 19:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, egyik barátnőm is ott talált párt.
Nekem nem jött be (nincsen hozzá elég előnyös fotóm. A személyiségem személyesen jobban lejön). Szerintem kinek mi jön be.
2/4 anonim válasza:
Mert megpróbálni érdemes.
Akit pedig "ócsárolnak", az vagy a kora miatt van, hogy van jobb ötlet is fiatalon párt keresni, de ez nem ócsárlás, vagy pedig olyat, aki a netes ismerkedései közben rossz tapasztalatai miatt ide jönnek sírni hisztizni.
3/4 anonim válasza:
Azért ócsárolnak, mert ha nem lány az illető, vagy esetleg leszbikus, akkor megpróbálják kikuglizni a konkurenciát. Találkoztam már ilyenekkel. Semmi önbizalom, fél a lányoktól. Erre a válaszra is fog érkezni néhány kedvesség, mert fáj nekik az igazság.
4/4 anonim válasza:
Egyik haverom is interneten ismerte meg a barátnőjét. Nem ciki de kicsi az esélye h közelben lakik az illető. Az ő barátnője is 150km-re lakik kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!