Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedésnél mi a alapján...

Ismerkedésnél mi a alapján tudhatom, hogy egy férfi szereti-e a BDSMet?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos nekem egy kapcsolatban, hogy a barátom olyan legyen, aki szereti a dolgot, élvezi, nem csak az én kedvemért furcsálkodva teszi meg.

Nem szeretnék BDSM témájú társkeresőkön ismerkedni, mivel nem egy bdsmkapcsolatot szeretnék, hanem egy normál kapcsolatot, ahol van az is, de a hétköznapokban alapesetben nem áll fent alá-fölé rendelt viszony. Persze néha tetszik, ha a dolog "túlcsúszik" az ágyban történteken,de értitek, na :D

Szóval mégis honnan a francból tudhatnám, kivel érdemes ismerkednem? Egyből nem kérdezhetek rá, és a kapcsolatban is el kell telnie valamennyi időnek, amíg megbízunk a másikban.

Kicsit idióta a kérdés, de reménykedem, hátha kapok használható tippeket.. :)

Köszönöm a válaszokat!

20/l

2014. nov. 21. 12:45
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Hát ez a pónis példa ez baromi jó :)
2014. dec. 24. 17:03
 22/22 anonim válasza:

rálépsz a lábára és megkérdezed hogy miért baj ha fáj?

Ha elkér valamit kérdezd meg hogy a szádban vidd e oda?Annyi ötletem van de a pónis mindet visz

2014. dec. 24. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!