Ismerkedésnél mi a alapján tudhatom, hogy egy férfi szereti-e a BDSMet?
Nagyon fontos nekem egy kapcsolatban, hogy a barátom olyan legyen, aki szereti a dolgot, élvezi, nem csak az én kedvemért furcsálkodva teszi meg.
Nem szeretnék BDSM témájú társkeresőkön ismerkedni, mivel nem egy bdsmkapcsolatot szeretnék, hanem egy normál kapcsolatot, ahol van az is, de a hétköznapokban alapesetben nem áll fent alá-fölé rendelt viszony. Persze néha tetszik, ha a dolog "túlcsúszik" az ágyban történteken,de értitek, na :D
Szóval mégis honnan a francból tudhatnám, kivel érdemes ismerkednem? Egyből nem kérdezhetek rá, és a kapcsolatban is el kell telnie valamennyi időnek, amíg megbízunk a másikban.
Kicsit idióta a kérdés, de reménykedem, hátha kapok használható tippeket.. :)
Köszönöm a válaszokat!
20/l
Zakkant világ!
Inkább azon gondolkozzál milyen egyetemet fogsz elvégezni mint ilyen baromságokat!
nem kell rajta gondolkoznom, másodéves vagyok orvosin, reményeim szerint el is fogom végezni.
kérlek legközelebb ne olyan tényekre alapozd a válaszaid, amikről fogalmad sincs :)
Akkor az egyetemi dolgaidra fordíthatnál figyelmet.
Igen minél iskolázottabb valaki annál nagyobb kifordultságai vannak.
jhajj, 9es, jhajj.. :D
inkább nem is reagálok. hoppá, ezzel már megtettem. na mindegy, remélem értesz belőle :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!