Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Nektek mennyire számít...

Fiúk! Nektek mennyire számít a külső? 19/L

Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fontos tulajdonsag. Minden ferfinal van egy adott szinvonal, ami ala nem adja ismerkedesnel, de ez mindenkinel mashol van.
2014. nov. 19. 19:31
 12/16 anonim ***** válasza:

Az első dolog, amit látok a külsőd. Az is számít, de ha buta vagy, nem sokat ér.

20F

2014. nov. 19. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
Külső megöregszik, belső fiatalon tart...
2014. nov. 19. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak annyira, hogy vonzódjak hozzá.
2014. nov. 19. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Igényes legyen--> tiszta, ápolt, szőrtelen ( persze ez első randin nem biztos, hogy kiderül :D ). Persze ne legyen nagyon kövér se, megértem ha valaki duci és vannak kerek lányok akik tetszenek, mert ez alkati adottság is, de a dagadtságtól rosszul vagyok. Nem érdekel az se ha a lánynak önhibáján kívül van valamilyen bőrelváltozása, pl.: heg, műtéti heg, mindenkivel megeshet. Pl. hirtelen találtam egy képet: [link] egy ilyen külsejű csaj maximálisan az esetem tud lenni ( photoshopot töröld a lelki szemeiddel ). Ja és még azt is hozzátenném, hogy a túl vékony lányok sem az eseteim, de van azért kivétel. Szóval igen nagyon számít, de végsősoron úgy sem ez fog dönteni egy kapcsolatban. 25/F
2014. nov. 19. 20:16
 16/16 anonim ***** válasza:
ne legyen dagi.
2014. nov. 20. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!