Miért van az, hogy a fiatal lányoknál annyira a külső számít csak? Én vagyok az egyetlen fiú, aki a személyiséget többre értékelem a külsőnél? O. O
Mert egy fiatal nőnek van miből válogatnia. Hajt rá a suliból 60 kilós pattanásos gyerek, egyetemről a kigyúrt BMW-s falubikája, a 40 év körüli menő vállalkozó, stb...
Ameddig 2-3 menő csávó át nem veri, addig pedig csak a külső alapján dönt, mert a barátnők előtt villantani kell, meg hát a formás popóját nem teszi ám bele akármibe, csak a bűvös német 3-as valamelyikébe.
De nyugi, 23 éves kor körül az értelmesebb réteg már túl van ezeken.
Nem csak a fiatal lányoknál,vagyis mi számít fiatalnak....
Az én korosztályomon azt látom,hogy ugyanaz a felfogása a 90%-ának,mint előtte tizenéves korban.Várjunk az álomhercegre,és közben jöjjünk össze a legmenőbb bunkó gyerekekkel,akikkel fel tudunk vágni a barátnők előtt...Az sem számít ha megaláz meg megver,de legalább jól néz ki...
Én ezt látom mindenhol.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!