Első benyomásnál szerintetek hány %-ban számít a külső megjelenés és a belső személyiség?
Első benyomás az az, amikor először látod.
Tehát 100% külső, 0% személyiség...
1# Ezek szerint nem is várnád meg, hogy kiderüljön a személyisége ha nem tetszik.
Többi válaszból is tisztán látszik eddig, hogy a 'Ne ítélj meg másokat a külső alapján' szólás mehet a kukába.
Első benyomás? Mármint az első pár másodperc a másik meglátása után?
Egy nőn: Szinte kizárólag a külseje. Maximum annyi, hogy ne vágjon rohadt mogorva fejet. Ha már átlagos arcot vág (vagy még inkább mosolyog) az pozitívabb. Persze ha rohadt csinos és mogorva, akkor is sok férfi megdugná, csak úgy nagyon kevesen mennek oda hozzá kezdeményezni, ha mogorva, mintha mondjuk mosolygós.
Egy férfin: A külseje (jóképűség, testalkat, ápoltság, ruházat) mellett egy legalább ugyanilyen fontos mérce a "kisugárzás". Ez nem egy megfoghatatlan hülyeség. Nagyjából a következőkből áll: Önbizalommal teli arckifejezés, testalkat. Meg van az az "alfahím"-szerű testbeszéde ami leginkább vonzalmat kelt a legtöbb nőben.
#1 vagyok: a válaszom igen.
A jó külleműek között is van ugyanannyi különleges személyiségű ember. (És mivel a szerelem-szex témakörben tetted fel a kérdést, így feltételezhetjük, hogy nem barátságok kialakulásáról van szó, hanem szerelmi-szexuális kapcsolatról.)
6:
De, azért írtam utána zárójelbe példaként a többi mellé.
Külső. Úgy mint például: jóképűség, testalkat, ápoltság, ruházat. Ezek mind a külsőn belül vannak, így írtam.
8.
Mi nem érthető? Azért van a külső után felsorolva zárójelbe négy dolog, mert az a négy dolog a külsőhöz tartozik.
---
Kiegészítés: Ha az utolsó előtti sorban lévőre gondoltok, akkor azt elírtam. Az nem testalkat, hanem TESTTARTÁS akart lenni.
99-100% külső, 1-0% belső.
pontosan ahogy az első írja.
az első benyomás 3-5mpet jelent, az alatt ha épp nem csap pofon, vagy nem a politikai nézeteit részletezi, akkor semmit nem tudsz a személyiségéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!