A felszínes emberekre, akiknek fontosabb a külső, mint a belső, azok másokat is a külsejük alapján ítélnek meg?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik a külsejükért vannak nagyon oda, arra figyelnek nagyon, hogy néznek ki, milyen ruhájuk van, milyen márkájú ruha az, milyen telefonjuk van, milyen kocsijuk, ilyesmi, azok a többi embert is a külsejük alapján ítélnek meg?
Tudom nem lehet elmondani soha semmit, 100%ra az összes ilyen emberre, de nagy részt igaz lehet?
Szóval akik a külsőségekre adnak folyton, azok a többi emberen is azt fogják emgnézni, hogy a másik hogy néz ki, milyen kocsija van, milyen telefonja, és csak utána érdekelné az, hogy milyen a személyisége?
2013. szept. 16. 16:41
1/3 anonim válasza:
Igen, valószínűleg. Mondjuk a fordítottja szerintem igaz, legalábbis én nem tartom magam felszínesnek, és másokat sem külsőségek alapján ítélek meg.
2/3 anonim válasza:
Volt pár ilyen ember a környezetemben és, mind ilyen sznob és felszínes volt. Ők is látvány meg pénz alapján ítéltek nem csoda, hogy nem lettünk barátok idővel elkoptak mellőlem és maradtak az igaziak.
3/3 anonim válasza:
Általában igen. A felszínesség sekélyesség önmagukkal és a külvilággal szemben is megnyilvánul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!