Fiúk! Nektek mennyire számít a külső? 19/L
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 19:21
2/16 anonim válasza:
az első dolog amit megnézek egy lányon utánna a belső
3/16 anonim válasza:
Hát persze fontos de én úgy vagyok vele hogyha inkább legyen a külső kevésbé jó és a belső sokkal minthogy fordítva.
5/16 Kurtz Bickle válasza:
Nagyon. Próbáltam már továbbvinni a kapcsolatunkat olyan nőkkel, akik egyáltalán nem tetszettek külsőleg, viszont lelkileg jól kijöttünk, de csak szenvedtem.
6/16 anonim válasza:
Nem vagyok felszínes, de nem tudnám elképzelni olyan lánnyal, aki sem vonz külsőleg.
Nincsenek nagy igényeim ezen a téren. Ápoltság, igényesség és legyen benne valami, ami megfog pl. egy szép mosoly, egy csillogó szempár vagy valami.
Közhely, de a külső megfog, a belső megtart.
20/f
7/16 anonim válasza:
Nem nagyon...dagi lány is lehet szép...de egy vékony lány is lehet ronda
8/16 anonim válasza:
Különösebben nem csak elgéítsen ki minden téren
9/16 anonim válasza:
Nem annyira fontos,inkább a belső legyen jó,mert akkor még ha elsőre kívülről nem jön be esetleg,akkor is megszerethetem simán a lányt.És onnantól meg már ugyanúgy vonzó lehet a szememben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!