Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi a megismerkedésetek története?

Mi a megismerkedésetek története?

Figyelt kérdés
Hol, hogyan találkoztatok? Miről beszélgettetek első alkalommal? Meddig környékeztétek egymást? Mennyi ideje vagytok együtt, stb. Kicsit Így jártam anyátokkal kérdés;)

2014. nov. 17. 21:57
 1/2 anonim válasza:
Egy vendéglátó helyen ismerkedtünk meg, születésnapomat ünnepeltük haverokkal, odacsapódott hozzánk, mert rajtam kívül mindenkit ismert a csoportunkból. Két hétig környékeztük egymást,majd össze is jöttünk. 3év 4 hónapja vagyunk együtt.
2014. nov. 20. 20:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Úgy volt, hogy Depresszió koncertre megyek Győrbe, de szólt haverom, hogy lesz Tankcsapda itt ahol lakom. Kedvenc bandám, úgy döntöttem inkább erre megyek. Viszont elfogyott a jegy már első nap, ezért elmentem a legjobb barátommal egy házibuliba ahol rajta kívül csak egy embert ismertem, de már ő is be volt b*szva :D Az, hogy lekéstem két koncertről és hogy nem jött össze a létszám a paintballra sem, azthiszem a sors keze :)
2015. jan. 3. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!