Kikezdenétek a tanárotokkal? Lefeküdnétek vele? Van valakinek tanárral ismerkedős története?
Tegyük fel, hogy van egy tanárom, mindig az első sorban ültem az előadásain és most nála írom a szakdolgozatomat. Tehát nagyon sokat voltam vele, hogy észre vehessen és rám is mozdult. Kicsit pocakos, kopaszodó de nagyon okos ember. Engem teljesen lázba hoz, csak sajnos van családja, gyerekei.
Néha elmegyünk iszogatni, eközben egyszer viccesen megjegyezte, hogy ha lefekszem vele, akkor biztos jobban teljesítenék a tárgyból és az értékelésem is jobb lenne a szakdolgozatnál. Ez az érme másik oldala.
Szóval tegyük fel, hogy ez a helyzet.
Ti belemennétek egy ilyenbe?
21L
"hogy ha lefekszem vele, akkor biztos jobban teljesítenék a tárgyból és az értékelésem is jobb lenne a szakdolgozatnál."
Soha a büdös életben ! S ha nem vagy k**va, aki ellenszolgáltatásért teszi szét a lábait, te se tedd !
Simán :P
Rain bárkivel bárhol bármikor bármit :D
Prostituáltnak nem csak az számít, aki anyagi/pénzbeli ellenszolgáltatásért nyújt szexuális szolgáltatást?
Például, ha valaki szerelemért/szeretetért fekszik le valakivel, akkor ő prosti? Szerelem ku*va?
Ha valaki egy jegyért fekszik le, akkor ő is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!