Kikezdenétek a tanárotokkal? Lefeküdnétek vele? Van valakinek tanárral ismerkedős története?
Tegyük fel, hogy van egy tanárom, mindig az első sorban ültem az előadásain és most nála írom a szakdolgozatomat. Tehát nagyon sokat voltam vele, hogy észre vehessen és rám is mozdult. Kicsit pocakos, kopaszodó de nagyon okos ember. Engem teljesen lázba hoz, csak sajnos van családja, gyerekei.
Néha elmegyünk iszogatni, eközben egyszer viccesen megjegyezte, hogy ha lefekszem vele, akkor biztos jobban teljesítenék a tárgyból és az értékelésem is jobb lenne a szakdolgozatnál. Ez az érme másik oldala.
Szóval tegyük fel, hogy ez a helyzet.
Ti belemennétek egy ilyenbe?
21L
Kérdező!
Tedd meg nyugodtan! Aztán majd mikor te is családot alapítasz, kívánom neked, hogy a férjed k*rjon félre egy fiatal kis libával!
#7 a haszon sincs elég jól definiálva... tudom :) szociológiát tanulok, és a szakdolgozatom témája nagy vonalakban a prostitúció.
Aki szerelmes az is haszonért teszi.
Ellentétes oldalról megközelítve pedig, aki nem hajt hasznot, miközben végzi az adott tevékenységet, akkor ő nem k**va, hanem ostob a k*r*a? :D
én a prostitúcióból írtam házidolgozatot, csillagos ötös lett, 26 F
viccen kívül
Én szakdogát írok :)
Viccen kívül.
Azt csinálom mellé, hogy készítek mély-interjúkat és az alapvető hipotéziseket ezekből veszem. Aztán annak az elemzését/hipotézisvizsgálatot végzek.
Kb. eddig 27 prostituálttal beszéltem. Egy interjúért az óradíjat fizetem ki :)
Hát figyelj, ha erről írod a szakdogád, legalább lesz tapasztalatod is benne
A témához csak annyit, hogy én fiú vagyok, de gimi végén volt egy csaj kistanár, angolból, 4 évvel idősebb nálam, nagyon jó bőr volt :D folyton próbáltam flörtölni meg szemezni vele, persze tetszett neki, a végén már totál beleestem. Aztán egy hülyén bulin lesmároltam, persze viszonozta, én hülye fejjel örültem magamnak de másnap teljesen megváltozott, azt mondta ezt nem szabad erről többet ne is beszéljünk ez titok...
De itt jön a legjobb, elkezdett szivatni mint állat, először azt hittem vmi perverz dominának hiszi magát de tényleg, nonstop meg akart alázni, minden órán feleltet, kb 5-ös tanulóból a 2esért feleltem év végén, a mai napig nemtom hogy lehetett ekkora p.csa... Mikor rájöttem h ez már nem csak vmi hülye játék akkor bementem hozzá személyesen és elküldtem a francba, mondtam h kitálalok az egyetemén v mittoménhol tanult, akkor elkezdett bőgni, karókat kitörölte azzal a feltétellel h nem faggatom miért lett ekkora p. csa...
Szóval ennyit a tanár diák viszonyról... bár lehet nem mindegyik végződik így. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!