Lányok, ha megláttok egy nektek vonzó srácot, végig fut bennetek a gondolat, hogy lefeküdnétek vele?
pedig...van :D Magamból kiindulva. Barátnőimmel megszoktuk ezt beszélni, de csak lájtosan.."nem dobnám ki az ágyambóm" "de beleharapnék a karjába" stb :)...Részegen azért mi is alpáribbak vagyunk ám.
21L
Ha látok valakit, aki tetszik többnyire ez fordul meg a fejemben: "Na ő tuti nem állna velem szóba és biztos van barátnője. "
Amúgy semmi szexuális gondolat.
23 l.
Nekem van olyan, hogy ha meglátok egy fullos pasit, akkor rám tör a vágy, teljesen benedvesedik a puncim és még el is kell vonulnom valahová, hogy magamhoz nyúljak, mert különben megőrülök! :D
Nem egyszer volt ilyen.
23 N
Nem, nekem az jut eszembe, hogy szimpatikus, és jó lenne megismerkedni vele.
28/N
Egyszer fordult elő... be is nedvesedtem... De inkább a kisugárzása miatt... mert a külseje annyira nem fogott meg.
21n
egész életemben 3szor volt ilyen.
és egyik sem volt a legszuperebb pasi, egyszerűen úgy néztek rám, olyan kisugárzásuk volt, hogy beleremegett a lábam.
Számomra ilyen A Férfi ... aki nem rendelkezik ezzel a vonással, annak akármilyen kidolgozott szoborteste, szabályos vonásai lehetnek, számomra csak egy nemtelen ember marad, akire soha nem fogok gerjedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!