Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kíváncsi vagyok olyan történet...

Kíváncsi vagyok olyan történetekre, hogy ti hogyan jöttetek össze a párotokkal, férjetekkel/feleésgetekkel, barátotokkal, barátnőtökkel stb. Szóval kinek mi a története?

Figyelt kérdés

Bármilyen kategória érdekel, mindegy hogy romantikus, perverz stb....

Előre is köszönöm a történeteket! :)

2014. nov. 2. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
fiú vagy vagy lány?
2014. nov. 2. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Facebook xd...ennyi szerintem elég is és 3éve 2hónapja vagyunk együtt.lel szóval ja facebook xd
2014. nov. 2. 11:14
 3/8 anonim válasza:

Társkereső iroda. 15 éve vagyunk együtt, és van két gyerek.

42F

2014. nov. 2. 11:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Hosszú barátságból valahogy idáig jutottunk.

18L

2014. nov. 2. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Különórán futottunk elöször össze , aztán eljött a focimeccsemre , utána hazakísértem és megcsókolt :D így kezdődött :)

És 1év 4hónapja vagyunk együtt lassan :)

2014. nov. 2. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Legjobb barátom volt 2 évig, én az elejétől kezdve többet éreztem iránta, de nem vettem észre, hogy ő is. Egyik este iszogattunk, ilyenkor mindig hazakísért és nálam aludt, de az egyik ilyen alkalommal a hazafele úton bevallotta, h szerelmes belém. (nem tiszta teljesen, h miket mondott a sok sör miatt, de biztos vmi romantikus dolgokat, mert bőgtem végig :D)

Fél éve történt, azóta járunk

2014. nov. 2. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Diákmelóban ismertem meg a csajt, elugrottam hozzájuk csak úgy dumálni, de visszafelé aznap nem jött vonat, mert kimaradt. Nála aludtam, és a sötétben összetekeredtünk :) Járás lett belőle.
2014. nov. 2. 14:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk elég hosszú a történetünk, nem az a tipikus love-story:

Egy szórakozóhelyen kezdődött, 17 éves koromban. Ő 16 volt. Elkezdtünk szemezni, majd odajött hozzánk beszélgetni. Én először azt hittem, hogy a barátnőm tetszik neki (mert nem ez lett volna az első ilyen alkalom), de egyszercsak elkérte a számomat, majd hirtelen lelépett. Később amikor táncoltam, odajött hozzám megint, pár percig táncoltunk, aztán megcsókolt, majd ismét eltűnt. Gondoltam ez is az a tipikus "majd hívlak" eset, amit már jól ismertem. De ez más volt! Másnap reggel felhívott. Aztán még párszor. Néha a diszkóban is ott volt, felcsillant a szeme amikor észrevett, szenvedélyesen megcsókolt, majd egy időre eltűnt. Volt hogy hónapokra. De aztán megint felhívott, legtöbbször az éjszaka közepén.

Annyit csalódtam már előtte a fiúkban és a szerelemben, hogy tudatosan mondogattam magamnak, hogy nem vagyok belé szerelmes, egyszerűen csak szeretek beszélgetni vele, és élvezem a társaságát. Tudtam hogy amikor hónapokra eltűnt akkor barátnői voltak, erre utalt is. Nem akartam beleszeretni, de egyre őszintébben beszélgettünk telefonon, sokszor éjszakába nyúlóan. Aztán néha én is felhívtam, de kizárólag konkrét indokokkal pl. a születésnapján, újévkor, stb.

Egy alkalommal a diszkóban megint összefutottunk és akkor elmentünk egy csendes helyre, a csóknál tovább jutottunk, de nem volt minden.

Ezután megint eltűnt hónapokra, persze én közben folyamatosan kerestem az igazit, már csak úgy tekintettem rá, mint egy "szabadidőpartner" aki úgy ott van talonban, ha épp nagyon ki lennék éhezve, bármikor megkereshetem, de többet úgyse várhatok tőle, ő egy szabad ember, nem az a fajta aki leköti magát. Ettől függetlenül mély beszélgetéseink voltak, sokkal érettebbnek tűnt a koránál.

Egyszer kitalálta hogy a barátjával eljön értem kocsival. Gyorsan beszerveztem a húgomat is, hogy ne kelljen már 2 pasival egyedül elmennem ki tudja hová. Aznap este lefeküdtünk egymással. Kerek egy évig nem jelentkezett, fel se hívott. Én pedig nem akartam őt, mert kíváncsi voltam, hogy most vajon többé nem is vagyok neki érdekes, vagy ha mégis akkor mikor kezdek hiányozni neki. Nem estem kétségbe (sem szerelembe), be tudtam egyéjszakás kalandnak, gondoltam legalább ezt is kipróbáltam.

Aztán közben összejöttem valakivel. Már nagyon vágytam egy komoly kapcsolatra. Mintha ráérzett volna, véletlenül akkoriban összefutottunk, de mégcsak nem is a szokásos helyen, és mintha mi sem történt volna (mintha az az egy év nem is lett volna) ugyanúgy viselkedett mint korábban amikor meglátott. Megörült nekem, magához húzott és megcsókolt. Azt mondta, hogy sokat gondolkozott és szeretné megpróbálni velem komolyabban. Én pedig leráztam, arra hivatkozva, hogy már nem is számítottam rá, hogy érdeklem, és van valakim.

2 éve voltam az új pasival, amikor kezdett megromlani a kapcsolatunk, és akkor ismét mintha megint ráérzett volna: megkeresett interneten, megadta az új számát. Akkor nem foglalkoztam vele túlságosan, de meghagytam az üzenetet arra az esetre, ha megint szingli leszek. Pár hónap múlva szakítottam a barátommal és küldtem neki egy sms-t arra a számra amit megadott. Találkoztunk, és összejöttünk. Egy hónap múlva összeköltöztünk. Ennek már 5 éve, és nyáron volt az esküvőnk. :) 28/N

2014. dec. 12. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!