Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti hogy vennétek ha...

Lányok! Ti hogy vennétek ha pl. ültök egy padon a barátnőtőkkel nappal, és 2 fiu odamenne hozzatok beszelgetni vagy mondjuk meg akarnának ismerni titeket?

Figyelt kérdés
vagy ez már gáz a 21. században?
2014. jún. 11. 00:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Ameddig nem bunkozik addig elviselnem.
2014. jún. 11. 00:41
 2/6 A kérdező kommentje:
tegyük fel hogy kedvesek,van rá esély hogy megadod nekik pl a telefonszámod vagy megengeded h felvegyen facebookra?
2014. jún. 11. 00:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én max abban lennék benn, hogy ő megadja a telefonszámát (face-m nincs). És ha kezdeni akarok ezzel az egésszel valamit felhívom. Mert jött-ment idegennek nem adogatom csak úgy oda a számom.
2014. jún. 11. 00:45
 4/6 LePeDő ***** válasza:

Én örülnék neki ha csak úgy odajönnének és ha jó fejek meg kedvesek, akkor facebookon természetesen felvenném őket meg beszélnék is velük, ha akarnak. A telefonszámot azt nem valószínű, hogy azonnal megkapnák, de ha mondjuk van kölcsönös vonzalom is akkor szerintem odaadnám:)

És egyáltalán nem gáz szerintem, nem hinném hogy bárki elzavarna.

2014. jún. 11. 00:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene a ,bátorságotok' :)

Facebookra van esély, de teló számot ritkán adok oda. Akkor már inkább a tiédet kérném el.

2014. jún. 11. 08:03
 6/6 anonim válasza:
Szerintem normális lányoknak ez teljesen pozitív. Sokkal több bátorságot mutat, mintha csak facebook-on jelenölgetnétek ismeretleneket, én nagyon értékelném, és ha tetszene a fiú, akkor még a számomat is megadnám :)
2014. jún. 13. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!