Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van valakinek egészen mesébe...

Van valakinek egészen mesébe illő, különös története?

Figyelt kérdés
olyan történetek érdekelnének ismerkedésről, kapcsolatokról amik megtörténtek , de valamiért nem mindennapi
2014. jún. 9. 23:20
 1/6 anonim ***** válasza:
a parom sikloernyozes kozben rozsaszirmot szort le nekem. :)
2014. jún. 9. 23:23
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Nekem meghalt a párom és később feltámadt.
2014. jún. 9. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire mesébe illő, de leírom :)

Egyszer álltam a buszmegállóba és szemeztem egy nagyon helyes fiúval. Igazából én azért néztem, mert nagyon ismerős volt, csak nem tudtam honnan.

Eltelt kb. 3 hónap, teljesen el is felejtettem. Egy este valaki rám írt facebookon, hogy "Szia. Lehetetlen, hogy pár hónapja Téged láttalak egy megállóba?".. és Ő volt az :)

Egy közös ismerősünk képe alatt látott és megismert.

Mondta, hogy oda akart hozzám jönni csak nem tudták eldönteni, hogy Őt vagy a haverját nézem.

Találkoztunk párszor és kb. 2 hét után összejöttünk.

Most lesz 26-án 3 éve, hogy együtt vagyunk :)

2014. jún. 9. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk olyan mint például...Találkoztam egy lánnyal,akit erről az oldalról ismertem meg,képet nem mutatott magáról,de saját véleménye szerint ő csúnya,ronda,nem kéne senkinek.Ott voltam a megbeszélt helyen,a megbeszélt időpotban.Jötttek-mentek az emberek,elsétált mellettem,velem szemben egy nagyon csinos lány,akit bámultam is..rá 20 másodpercre hívott,hogy ide ért,mondom ez nem lehet :O Az a lány volt,akit annyira néztem :)

Ilyenekre gondoltál?

2014. jún. 9. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahh aaa szia, szia én a páko vagyok. Azt szeretném motani hogy megjent végre az araj lemezem, a kulonos a mutosno aah címe. :DDDD
2014. jún. 9. 23:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Max. rémmesébe illő, de végül nem bántottam az illetőt bármennyire is szerettem volna. Nehéz visszafogni magát az embernek ha nincsenek tanúk és tuti megúszná az egészet plusz még jogos is a megtorlás.
2014. jún. 10. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!