Van valakinek egészen mesébe illő, különös története?
Nem tudom mennyire mesébe illő, de leírom :)
Egyszer álltam a buszmegállóba és szemeztem egy nagyon helyes fiúval. Igazából én azért néztem, mert nagyon ismerős volt, csak nem tudtam honnan.
Eltelt kb. 3 hónap, teljesen el is felejtettem. Egy este valaki rám írt facebookon, hogy "Szia. Lehetetlen, hogy pár hónapja Téged láttalak egy megállóba?".. és Ő volt az :)
Egy közös ismerősünk képe alatt látott és megismert.
Mondta, hogy oda akart hozzám jönni csak nem tudták eldönteni, hogy Őt vagy a haverját nézem.
Találkoztunk párszor és kb. 2 hét után összejöttünk.
Most lesz 26-án 3 éve, hogy együtt vagyunk :)
Mondjuk olyan mint például...Találkoztam egy lánnyal,akit erről az oldalról ismertem meg,képet nem mutatott magáról,de saját véleménye szerint ő csúnya,ronda,nem kéne senkinek.Ott voltam a megbeszélt helyen,a megbeszélt időpotban.Jötttek-mentek az emberek,elsétált mellettem,velem szemben egy nagyon csinos lány,akit bámultam is..rá 20 másodpercre hívott,hogy ide ért,mondom ez nem lehet :O Az a lány volt,akit annyira néztem :)
Ilyenekre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!