Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem volt még soha pasim,...

Ha nem volt még soha pasim, hogyan kezdjek el ismerkedni? 26/L

Figyelt kérdés

2014. nov. 16. 17:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Meddig jutottatok?
2014. nov. 16. 22:18
 32/37 A kérdező kommentje:
Ez most miért számít?
2014. nov. 16. 22:31
 33/37 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj annyit, csak érezd jól magad!

Menj ki holnap az utcára és mosolyogj rá egy szimpatikus srácra. Nem kell beszélni, még megállni sem, csak egy mosoly. Menni fog?

(előre elárulom, bár nem kéne: nem fog beléd állni a kénköves istennyila még akkor sem ha nem mosolyog vissza :)

2014. nov. 16. 22:40
 34/37 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ilyenkor az van bennem, hogy a srácnak tuti van barátnője és hülyének fog nézni mit mosolygok én rá. Tudom ezzel nem kéne foglalkoznom, de már ilyenkor is előjön ez a félelem. Pedig alapból mindig mosolygok (barátokkal,családban), de fiúkkal még ezt sem merem. Szóval ez nekem nagy feladat lenne.
2014. nov. 16. 22:51
 35/37 anonim ***** válasza:

Ó te jó ég!

És ha van barátnője akkor mi van? Nyilván ha együtt vannak akkor ne tedd, de ha egyedül sétál miért ne dobnád fel a napját? Nekem biztosan jól esne ha egy L26 rámmosolyogna.

2014. nov. 16. 23:04
 36/37 A kérdező kommentje:
De én nagyon zavarba jövök ilyenkor. Tudom, hogy hülyeség. És ismerkedésnél még inkább zavarba jövök. Eddig valahogy beletörődtem, de most inkább szeretnék változtatni. Csak nem tudom hogy.
2014. nov. 16. 23:12
 37/37 anonim ***** válasza:

Úgy látom, neked csak pszichológus tud segíteni.

Ő is csak annyit csinál majd, hogy elmagyarázza a helyzetet és tanácsokat ad... esetleg csoportfoglalkozáson lehet helyzetjátékokat játszani. Ott nem lesz akkora tét, és könnyebb lesz.

2014. nov. 16. 23:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!