Ha nem volt még soha pasim, hogyan kezdjek el ismerkedni? 26/L
Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 17:37
11/37 anonim válasza:
Először menj el egy szórakozóhelyre
másodszor önts magadba rengeteg alkoholos piát
harmadszor hagyd, hogy rád másszanak
negyedszer gond kipipálva
12/37 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy nagy bajban vagy, ne vedd félvállról a dolgot. Ismerkedni nem ügy, azt könnyű elintézni, hogy emberekkel beszélő viszonyba kerülj. De az, hogy azt számukra elfogadhatóan tedd, az már igazi kihívás.
13/37 A kérdező kommentje:
Azért nem ismerkedtem amúgy, mert félek azoktól a férfiaktól, akik tetszenek. Akik nem tetszenek azoktól nem félek és szinte csak fiú barátaim vannak, mert az ilyen fiúkkal nagyon jól kijövök.
2014. nov. 16. 17:55
14/37 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy félsz?
Szerinted mi rossz fog történni általuk?
15/37 anonim válasza:
Aztán miért félsz attól aki tetszik?
Ja igen tudom már, mert félsz az elutasítástól meg attól, hogy mit fog gondolni meg ilyesmi, tojd le ezt az érzést, önkontroll és kész!%
16/37 A kérdező kommentje:
Nehéz elmondani mitől félek. Sok mindentől. Hogy nem leszek elég jó, megbukom mint nő. Hogy nem fognak viszont szeretni. De igazából ilyenekre ritkán gondolok, mert már ott kezdődik a probléma mikor egy ilyen pasi közelébe kerülök és annyira izgulok, hogy leblokkolok és befeszülök, onnantól meg vége az egésznek, mert nem tudom magam adni és ki kell menekülnöm a helyzetből. Szóval el sem jutok odáig, hogy azon agyaljak vajon megfelelek-e neki vagy sem.
2014. nov. 16. 18:08
17/37 anonim válasza:
Bocs, de már rég megbuktál mint nő!
18/37 anonim válasza:
Másban is ennyire gátlásos vagy?
19/37 A kérdező kommentje:
Nem, másban nem vagyok ilyen.
Miért buktam volna meg? Mert nem volt még senkim?
2014. nov. 16. 18:17
20/37 anonim válasza:
"Miért buktam volna meg? Mert nem volt még senkim?"
Akiknek ez az egyetlen mérce az életben, mert semmi egyebet nem értek el, mint 147 felszínes kapcsolatot, azok tényleg így gondolják. Az ilyen embereket hagyd figyelmen kívül, és bármilyen nehéz, ne általánosíts a véleményük alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!