Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem volt még soha pasim,...

Ha nem volt még soha pasim, hogyan kezdjek el ismerkedni? 26/L

Figyelt kérdés

2014. nov. 16. 17:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Mi a gond a fiú barátaiddal? Közülük senkinek nem tudnál adni egy esélyt?
2014. nov. 16. 18:51
 22/37 A kérdező kommentje:
Hozzájuk nem vonzódom:( Ha vonzódnék nem lennénk barátok, mert tőlük is félnék:D
2014. nov. 16. 18:58
 23/37 anonim ***** válasza:

Szóval 26 évesen még mindig csak a tipikus szépfiúkkal tudod elképzelni magad, de azokhoz meg szólni sem mersz.

Így tényleg nehéz...

Egyáltalán észrevesznek/kezdeményeznek azok a férfiak akik neked tetszenek?

2014. nov. 16. 19:03
 24/37 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy akik tetszenek azok szépfiúk. Olyanhoz is vonzódtam már, aki amúgy külsőleg egyáltalán nem volt az esetem és nem is mondanám tipikus jó pasinak. Amúgy igen, szoktak nálam kezdeményezni. De nem sűrűn kerülök olyan helyzetbe ahol egyáltalán lehet. Inkább szórakozó helyen találnak meg, de ott meg egyébként ritka, ha egy fiú tényleg ismerkedni akar, számomra nem a legmegfelelőbb hely. Korábban az egyetemen volt lehetőségem, de azokat meg ugye elrontottam.
2014. nov. 16. 19:49
 25/37 anonim ***** válasza:

Nem a szépfiúság a lényeg, hanem az, h a neked tetsző pasik észrevegyenek, ami akkor megvan.

Akkor sem tudsz beszélgetni velük, ha pl egy buliban megittál már egy két koktélt?

2014. nov. 16. 20:00
 26/37 anonim ***** válasza:

Nekem se volt bnőm...

25F

2014. nov. 16. 20:42
 27/37 A kérdező kommentje:
Buliban sztem annyira nem számít mit tudok velük csinálni, ez nem igazán ismerkedős helyzet, mert a fiúk sem teljesen józanok, meg csak szórakozni akarnak. Előfordult már, hogy beszéltem buliban fiúval, sőt még a táncig is el szoktam jutni velük, de ezek a találkozások csak arra az éjszakára szólnak, onnan nem sikerül tovább vinni a dolgot.
2014. nov. 16. 21:51
 28/37 anonim ***** válasza:
Nyilván nem lesz tartós kapcsolat, ha az egy bulis estén rögtön odadobod nekik magad. Könnyű préda vagy, nem több. Kapcsolatra senki nem ezt keresi.
2014. nov. 16. 21:53
 29/37 anonim ***** válasza:
Ok, volt már példa arra, hogy valami módon mégis tudtál neked tetsző fiúval beszélgetni, vagy akár flörtölni?
2014. nov. 16. 22:10
 30/37 A kérdező kommentje:
Igen, volt 2x. Az egyikükkel valószínű azért sikerült, mert külföldi volt és tudtam soha többé nem látom őt. Úgy tűnik ha érzem, hogy nincs mit veszítenem, akkor megnő az önbizalmam vagy nem uralkodik el rajtam annyira ez a félelem érzés. A másik fiúval meg azért sikerült kicsit közelebb kerülnünk egymáshoz, mert gyerekkorom óta ismertem. Szóval már nem volt idegen. De a párkapcsolat az nem jött össze vele.
2014. nov. 16. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!