Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit a véleménytek egy ilyen...

Mit a véleménytek egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Külsőre nem a tipikus mai szépség, de szép. Sokak szerint inkább a szeme szép, igéző a tekintete. Olyan arca van, mint egy elfnek, hosszú haja, és nőies (de nem duci) alakja hosszú lábakkal. Nagyon természetes, saját hajszín, pici/nulla smink, átlagos ruhák.

Művelt és több nyelven beszél, bármiről el lehet vele társalogni. Ami leginkább érdekli, az a filozófia, pszichológia, történelem, mitológia és vallástan. Szereti a filmzenéket, és E.A. Poe műveit.

Inkább csendes, nem szeret a középpontban lenni. Különleges kisugárzása van, ha belép valahová, minden tekintet rászegeződik, de ő inkább szeret a háttérben maradni. Nagyobb társaságban csendes megfigyelő. Nem beszél mindenkihez, a reakcióik, viselkedésük alapján egy-két személyt választ ki, akikkel aztán komolyabb beszélgetést tud folytatni.

Titokzatos a kisugárzása, mozdulatai kimértek. Reakciói néha igen gyorsak, máskor magába forduló, nyugodt szemlélő.

Sokan furcsának találják, a férfiak gyakran belefeledkeznek a nézésébe, de állítólag nem azért, mert szép, hanem mert furcsa.

Sokak szerint felszínes, saját maga szerint csak fejlett az esztétikai érzéke, mivel szívesen veszi magát körül nem hétköznapi értelemben vett, de szép emberekkel. Vonzza a nem mindennapi személyiségeket, ahogy azok is őt.

21 éves nő

Mit gondoltok és miért?

2014. nov. 15. 23:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ment elvileg :D
2014. nov. 15. 23:43
 22/25 anonim ***** válasza:
Leírásban sok mindent nem lehet átadni, de én személy szerint valószínűleg közel elviselhetetlennek tartanám hosszú távon, bár ez nagyban függ a megnyilvánulásaitól is. Igazából elsősorban a fogalmazásmódból ítélve nekem túl mesterkélt lenne, bár ezt ennyiből tényleg nem lehet eldönteni teljes bizonyossággal.
2014. nov. 15. 23:45
 23/25 anonim ***** válasza:
kérdező hol laksz?
2014. nov. 15. 23:46
 24/25 anonim ***** válasza:

19:

Neked pedig olvasási problémáid, amennyiben neked probléma pár komment végigfutása pár másodperc alatt.

De egyébként nem erre gondoltam, átlagos értelmi képességű vagy, jó indulattal is. Ebben a válaszban benne van a válasz az összes kérdésre amit feltettél.

2014. nov. 15. 23:49
 25/25 Kurtz Bickle ***** válasza:

Szerintem jól megértenénk egymást egy ilyen nővel. Engem is érdekel a filozófia, mondjuk azt szögezzük le, hogy ilyen "kinyilatkozásokat" nem szeretek olvasgatni, mert úgy vélem, ezek egy adott kornak, adott körülményeknek szólnak egy olyan ember szájából, akire adott dolgokat szórt az élet. Szóval eszem ágában sincs ráfeküdni mindenféle ismert filozófus művére. Magam szeretem "kitalálni", hogy mi is van; merengeni dolgokon, de ezt sem betonozom be. Pszichológia szintén érdekel - bár sosem tanultam - van hozzá érzékem; könnyen átlátom az emberek lelki nyűgjeit és a mögötte húzódó folyamatokat.

Én is szeretem a filmzenéket, de nem feltétlen csak az ilyen grandiózus nagyzenekari bulikat, hanem például az ilyeneket is:

http://www.youtube.com/watch?v=cmDgfzpKw5w

(ó, ezt mennyire szeretem <3)

Ha irodalom, akkor pedig inkább Shakespeare, de sem Poe-val, sem a műfajával nincs bajom. Tőle valamiért csak az Áruló szívet olvastam. Pont abban az időszakomban kapott el Lovecraft, és inkább vele foglalkoztam.

A szociális viselkedésünkben is vannak közös vonások: Én sem szeretek középpontban lenni, ennek ellenére gyakran sikerül. És nem szeretek csak úgy hébe-hóba "ismerkedgetni", hanem "kiválasztok" egy adott személyt, akit érdekesnek, szimpatikusnak tartok, és akkor ő lesz a fókuszban. Szerintem így lehet igazán ismerkedni, mély kapcsolatokat kialakítani.

Engem is felszínesnek tartanak egyesek, de én tudom, hogy ez csak igényesség. Na, emiatt meg persze nagyképűnek is tarthatnak, de ez van. Van egy bizonyos hozzáállásom adott dolgokhoz: látásmódom, elveim, elképzeléseim, melyeket szeretek megvalósulni látni. A hiányuk hamar feltűnik, és közvetlen, őszinte ember lévén ennek javarészt hangot is adok. :')

2014. nov. 16. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!