Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Most csak a külsejéről.
Gáz lenne számotokra, hogy nem, vagy csak ritkán sminkel?
Hosszú egészséges természetes (szőke) haja van, sosem zsíros vagy töredezett. Tiszta szép bőre, szedett szemöldöke, és rendszeresen szőrtelenít. Mindig illatos (parfüm,dezodor), a ruhái rendezettek.
Csak nem sminkel.
Átlagos alakja van, és különleges arca. (Mint az elfeknek a Gyűrűk Urában)
20+
2014. nov. 5. 16:28
1/11 anonim válasza:
képről könnyebb lenne megállapítani!
3/11 anonim válasza:
Álomnő ;) csak az a gond h 18 vagyok :'(
4/11 anonim válasza:
Semmit. Ilyen csajok tucatjai mászkálnak mindenütt.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor milyen számodra a nem tucat nő, utolsó?
2014. nov. 5. 16:33
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor milyen szerinted a nem tucat nő, utolsó?
2014. nov. 5. 16:34
7/11 anonim válasza:
a pinája is illatos akkor lehet,csontos az arcod?? sunyi módon tudsz nézni,az felizgat.De miért nem sminkelsZZ??
8/11 anonim válasza:
Ezt nem negatívan mondtam.
Egyszerűen a korosztálybeli lányok több mint fele így néz ki.
9/11 anonim válasza:
Én is több ilyen csajt ismerek:p
10/11 Kurtz Bickle válasza:
És normálisan is tud fogalmazni, írni ahogy látom. Nem a vessző elé teszi a szóközt például. (Attól megőrülök) Szerintem igényes és értelmes, a két legfontosabb benső vonás számomra egy nőben. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!