Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Elég szegény kiskora óta, ezért anyagilag nagyon visszamaradott.
A gyerekkori (13-14) másoktól örökölt ruháit hordja, saját kezűleg javítgatja őket. Gyakran nem telik neki újra, ha tönkremegy, ezért lyukas talpú cipőkben jár.
Otthon minden házimunkát (mosás, mosogatás) kézzel csinál.
Egyébként igényes magára, mindig tiszta, szép a bőre, a haja, a fogai...
Csak a kezein és a körmei vannak megviselve kicsit.
Amúgy művelt, intelligens, értelmes, tehetséges, nem ragadt le nyolc osztálynál, csak anyagilag nincs rendben.
20+
Nekem megszakadna a szívem és vagy saját magam támogatnám, vagy szereznék neki támogatást.
Nem ítélném el, mert nem a saját hibája miatt van ilyen sorsban, inkább támogatnám, hogy ki tudjon emelkedni onnan.
le akar húzni pénzről....sok idiótát le is tudna.egyébként meg világ vége háború esetén,jól jönne,ez a varrok javítok dolog.
meg amúgyis,varratnék vele valamit.az aranyos.
Szimpi. Az nem érdekel, hogy milyen anyagi alapja van. Nem vagyok én cápa!
Sőt! Van haverom, akinek valamiért tetszik, ha a lánynak rosszabbul megy mint neki. Valami olyat mondott mondja, hogy a pénz előteremtése fényezgeti a férfi önbecsülését. (Nem pont ezt mondta, de kb. ezt jelentette.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!