Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Szerinte nincs olyan, hogy igazi. Csak olyan van, akivel kijön, meg olyan, akivel nem. A barátai is olyanok többnyire, akikkel el tudna képzelni egy kapcsolatot, és ők is vele. Külsőre belsőre egymás esetei. Nem ritka, ha ezt meg is mondják neki, vagy lazábban hülyéskedik velük.

Erre az a mentsége, hogy ő nem laza erkölcsű, hanem csak fejlett az esztétikai érzéke, és szereti magát körülvenni szép emberekkel.

Nem volt még alkalmi kapcsolata, sem megcsalás, nem is szeretne.

Amugy szép lány, és van humora.

2014. nov. 15. 21:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Szép emberekkel?! Magyarul: felszínes, nem kérnék belőle.
2014. nov. 15. 21:38
 2/15 anonim ***** válasza:
51%

#1 te kis hipokrata, te. :D Minden ember felszínes, mindent külsőről ítélünk - ehető-e a kaja, megbízható-e a bankár, tetszik-e a másik. :D Pfft, ez tény.

Azt, hogy őszinte. Nem értem, ezzel mi baj lenne.

2014. nov. 15. 21:43
 3/15 anonim ***** válasza:
#2 Ha te külső alapján választasz haverokat/barátokat, akkor gratulálni tudok, mert ugye erről volt szó, nem pedig kajákról stb.
2014. nov. 15. 21:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Kicsit fura.
2014. nov. 15. 21:48
 5/15 anonim ***** válasza:
#3 Téged sem az eszedért szeretnek, hm, Pickle? Te is külsőre mész, ne hazudozz már. Jobban kijössz a szép emberekkel, kár kézzel-lábbal kapálózni ez ellen. Mindenkiben a potenciális partnert keressük - ezzel nincs semmi gond. Ez nem ossz dolog, ettől nem leszel szarabb. Istenem, ettől senki nem lesz szarabb, annyira természetes. Amíg nem vagy vak, a szemedre hagyatkozol, tök mindegy, mit hazudsz be magadnak.
2014. nov. 15. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:
#5 Látszik, hogy nagyon nem ismersz, de nem is baj. Csak arra kérlek, hogy ne próbáld nekem megmagyarázni, hogy milyen vagyok, én sem teszem.
2014. nov. 15. 21:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Én nem tartom szépnek a barátaimat, ilyenkor mi van?
2014. nov. 15. 21:53
 8/15 A kérdező kommentje:

A szép alatt ne klasszikusan szép embereket értsetek, hanem akiket ő szépnek lát. (Nem a külsejükért barátkozik velük, csak így hozta az élet, hogy tetszenek neki)

Amugy nagyon fura lány nem mindennapi ízléssel.

2014. nov. 15. 21:55
 9/15 anonim ***** válasza:

#6 Nem ismerlek - hálát adok az úrnak. De azt ne mondd, hogy nem akarod megmondani, milyen vagyok. :) Egyértelmű, mi a véleményed - azt sugallod, ez így rossz.

Ez teljesen normális, kérdező. Csak az emberek nem akarják felfogni... mert hát azt rágták az agyukba.

2014. nov. 15. 21:56
 10/15 anonim ***** válasza:

azt gondolom, hogy leülnék vele beszélgetni.

Én személy szerint "gyűjtöm" a "nem százas" embereket.

Gyakorlatilag az érdekel, aki valamilyen szinten más mint a többiek :) Nah azokkal mindig vágyom egy jó csevejre. (a teljesen normális emberektől óvjon meg az isten :) használhatatlanok)

2014. nov. 15. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!