Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Szerinte nincs olyan, hogy igazi. Csak olyan van, akivel kijön, meg olyan, akivel nem. A barátai is olyanok többnyire, akikkel el tudna képzelni egy kapcsolatot, és ők is vele. Külsőre belsőre egymás esetei. Nem ritka, ha ezt meg is mondják neki, vagy lazábban hülyéskedik velük.
Erre az a mentsége, hogy ő nem laza erkölcsű, hanem csak fejlett az esztétikai érzéke, és szereti magát körülvenni szép emberekkel.
Nem volt még alkalmi kapcsolata, sem megcsalás, nem is szeretne.
Amugy szép lány, és van humora.
#1 te kis hipokrata, te. :D Minden ember felszínes, mindent külsőről ítélünk - ehető-e a kaja, megbízható-e a bankár, tetszik-e a másik. :D Pfft, ez tény.
Azt, hogy őszinte. Nem értem, ezzel mi baj lenne.
A szép alatt ne klasszikusan szép embereket értsetek, hanem akiket ő szépnek lát. (Nem a külsejükért barátkozik velük, csak így hozta az élet, hogy tetszenek neki)
Amugy nagyon fura lány nem mindennapi ízléssel.
#6 Nem ismerlek - hálát adok az úrnak. De azt ne mondd, hogy nem akarod megmondani, milyen vagyok. :) Egyértelmű, mi a véleményed - azt sugallod, ez így rossz.
Ez teljesen normális, kérdező. Csak az emberek nem akarják felfogni... mert hát azt rágták az agyukba.
azt gondolom, hogy leülnék vele beszélgetni.
Én személy szerint "gyűjtöm" a "nem százas" embereket.
Gyakorlatilag az érdekel, aki valamilyen szinten más mint a többiek :) Nah azokkal mindig vágyom egy jó csevejre. (a teljesen normális emberektől óvjon meg az isten :) használhatatlanok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!