Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés

Szerinte nincs olyan, hogy igazi. Csak olyan van, akivel kijön, meg olyan, akivel nem. A barátai is olyanok többnyire, akikkel el tudna képzelni egy kapcsolatot, és ők is vele. Külsőre belsőre egymás esetei. Nem ritka, ha ezt meg is mondják neki, vagy lazábban hülyéskedik velük.

Erre az a mentsége, hogy ő nem laza erkölcsű, hanem csak fejlett az esztétikai érzéke, és szereti magát körülvenni szép emberekkel.

Nem volt még alkalmi kapcsolata, sem megcsalás, nem is szeretne.

Amugy szép lány, és van humora.

2014. nov. 15. 21:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A barátai is olyanok többnyire, akikkel el tudna képzelni egy kapcsolatot, és ők is vele."

Jó napot kívánok! :D Szóval olyan barátai vannak, akikkel simán ágyba bújna. Szóval rettegjek mellette attól, hogy egy esetleges összeveszéskor melyikük ágyában köt ki. Pf...

"Erre az a mentsége, hogy ő nem laza erkölcsű, hanem csak fejlett az esztétikai érzéke, és szereti magát körülvenni szép emberekkel."

Mi rohadt köze van az erkölcsnek ahhoz, hogy külsőre milyen haverokat, barátokat válogassak magamnak? Idióta, felszínes szutyok! Nekem van egy tolókocsiban élő, 2-3 kevésbé szép arcú, egy nagyon alacsony, és egy kissé leukémiásnak kinéző haverom, és állatira megvagyok velük. Sohasem gondolkodtam azon, hogy bármelyikkel is meg kéne szakítani a haverságot, mert kripli, ronda, vagy beteg kinézetű. Jézusom...

"Nem volt még alkalmi kapcsolata, sem megcsalás, nem is szeretne."

Ezek után valószínű, hogy ezt is elhinném neki...

2014. nov. 15. 21:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Szija-mija, Rühellem a nőket! :D Jaj, de vártalak!

"Jó napot kívánok! :D Szóval olyan barátai vannak, akikkel simán ágyba bújna. Szóval rettegjek mellette attól, hogy egy esetleges összeveszéskor melyikük ágyában köt ki. Pf..."

Minek jössz össze vele, ha még arra sem vagy képes, hohy bízz benne? :D

"Mi rohadt köze van az erkölcsnek ahhoz, hogy külsőre milyen haverokat, barátokat válogassak magamnak? Idióta, felszínes szutyok! Nekem van egy tolókocsiban élő, 2-3 kevésbé szép arcú, egy nagyon alacsony, és egy kissé leukémiásnak kinéző haverom, és állatira megvagyok velük. Sohasem gondolkodtam azon, hogy bármelyikkel is meg kéne szakítani a haverságot, mert kripli, ronda, vagy beteg kinézetű. Jézusom..."

Csupán szolidaritást vállalsz.

"Ezek után valószínű, hogy ezt is elhinném neki..."

Nem kell, nem kell. De akkor ne is akarj tőle semmit. :D Ne is menj a közelébe. Sóvárogj messziről. Aztán gyere ide panaszkodni. :D

2014. nov. 15. 22:02
 13/15 anonim ***** válasza:

"Minek jössz össze vele, ha még arra sem vagy képes, hohy bízz benne?"

Lásd föntebb: "Ezek után valószínű, hogy ezt is elhinném neki...", tehát nem, a bajt megelőzendő, nem jönnék össze vele. Csupán egy lehetséges opciót vázoltam egy párhuzamos univerzumból.

"Csupán szolidaritást vállalsz."

No comment.

"Nem kell, nem kell. De akkor ne is akarj tőle semmit. :D Ne is menj a közelébe. Sóvárogj messziről. Aztán gyere ide panaszkodni. :D"

Épp itt meg is tettem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__629..

És most örülhetsz, gúnyolódhatsz, röhöghetsz tovább rajtam (is), azaz a számotokra értéktelen, elcseszett pancserokon.

2014. nov. 15. 22:09
 14/15 anonim ***** válasza:

"És most örülhetsz, gúnyolódhatsz, röhöghetsz tovább rajtam (is), azaz a számotokra értéktelen, elcseszett pancserokon."

Megöl ez a pesszimista, besavanyodott, közönyös, önmarcangoló, lusta, szánalmas, rettenetes attitűd. :D

2014. nov. 16. 00:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha valaki kondizik, fodrászhoz, körmöshöz, kozmetikushoz jár rendszeresen, divatos ruhákat vásárol, biztos, hogy olyan barátokat választ, akikkel közösen teheti ezeket.

Biztos nem fog olyannal barátkozni, akit ezek hidegen hagynak, mert akkor nincs közös téma, se közös program, szóval érthető...

19/L

2014. nov. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!