Mennyire reménytelen?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép lány aki egyre jobban tetszik nekem de sose beszéltünk még, nem merem megszólítani, mert félek leégnék. Sajna nem egy osztályba járunk. Múltkor direkt neki fogtam meg az ajtót, lehet gyanút fogott, de azóta sem tudom hogyan kéne kontaktust létesíteni vele. Vélemények?2014. nov. 14. 18:23
1/4 anonim válasza:
Írj rá facebook on ha személyesen nem megy, dobj be valami ütős dumát aztán beszélgessetek ;)
2/4 anonim válasza:
Hát ha balfa.sz vagy, akkor reménytelen.
3/4 anonim válasza:
Így ebben az esetben eléggé reménytelen.
Amikor én voltam általános sulis akkor a lányok több mint fele az osztályban a leggazdagabb srácba volt szerelmes tehát, ha ez megvan máris nőttek az esélyeid.
4/4 A kérdező kommentje:
#2 Nem kéne lebal.szozni, nem mindenki milliárdos David Beckham külsejű férfi.
2014. nov. 14. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!