Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan alakulnak ki évekig...

Hogyan alakulnak ki évekig tartó reménytelen szerelmek?

Figyelt kérdés

Sok ilyen emberrel találkozok, főleg lányokkal:

"5 éves kapcsolatom volt, de mind az 5 évet odaadnám neki, hogy 1 hétig vele lehessek"

"tudom, hogy nem lehetünk egymáséi, de azért minden nap várom, hátha megjelenik"

ez hogy alakul ki? Olyan szerelmekre gondolok, amelyek végülis soha nem teljesedtek be, de egy röpke idő alatt a pasi nagy hatást gyakorolt rátok. Ebből kijöttetek? Jött végülis valaki más, akiben nem "őt" kerestétek?

Igen, nálam is, pasiként is volt ilyen: volt, hogy hónapokig nyomultam, de amikor már megvolt a "nem", nem álmodoztam róla úgy, hogy mindenki mást elutasitok

2014. okt. 19. 21:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a plátói szerelmet nem éled meg, éppen azért, amiért nincs köztetek kapcsolat, ideológizálod és belevetíted azon tulajdonságokat, amelyek számodra fontosak. Mivel nincs köztetek kapcsolat, nem is tudsz benne csalódni, meg sem tudod tapasztalni személyisége gyenge pontjait, ki sem tudsz ábrándulni belőle. Űzöd az illúziót.
2014. okt. 19. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan óvatos vagyok pasik terén, és mégis sikerült belegyalogolnom egy ilyenbe.
2014. okt. 19. 22:08
 3/10 anonim ***** válasza:
1 Ez ostobaság. Főleg ha idővel megismered az illetőt és a kémia is simán működik.
2014. okt. 19. 22:09
 4/10 anonim ***** válasza:
#3: azért plátói, mert nem ismerheted meg igazán. Hiszen nem viszonozza az érzéseket. S ha nem szeret viszont, ő sem engedi meg, hogy te szeresd közelről. S mivel nem szeretheted igazán, nem is ismered lényének legmélyebb üzenetét, mondanivalóját. Értjük?
2014. okt. 19. 22:22
 5/10 anonim ***** válasza:

4 Ő szeretett, legalább, ha nem jobban mint én őt. De mivel mindketten elég felelősségteljes emberek vagyunk, igy....

Aztán szinezheted nyugodtan annyit amennyit akarod a saját szád ize szerint. De az igazság ez .

2014. okt. 19. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek más a saját igazsága. ;)
2014. okt. 19. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
6 Az igazság mindig egy. Az nem változtatható. Maximum van olyan akinek nem tetszik.
2014. okt. 19. 22:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy. Nézőpont is rengeteg van, tehát emiatt több igazság is létezik. Kinek mi.
2014. okt. 19. 22:32
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

8 Ismerd meg az igazság fogalmát, és meglátod, hogy mennyire tévesen látsz:D

pápá

2014. okt. 19. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Úgy alakulnak ki, hogy a lányok hisznek a szőke hercegben, aki fehér lovon érkezik. Nekem is vannak olyan nőismerőseim, akik bőven 30-on túl vannak már, és megrögzötten hisznek abban, hogy egyszer csak betoppan az életükbe a tökéletes férfi, bezzeg ők semmit sem tesznek egy kapcsolatért.

Rohadtul lelombozóak a mai egyedülálló csajok, mert mindegyiküknek van egy "nagy Ő" komplexusa, és senkit sem vesznek észre a normálisabb srácok közül. Egyre jobban rühellem a nőket, de most már komolyan.

2014. okt. 19. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!