Hogyan alakulnak ki évekig tartó reménytelen szerelmek?
Sok ilyen emberrel találkozok, főleg lányokkal:
"5 éves kapcsolatom volt, de mind az 5 évet odaadnám neki, hogy 1 hétig vele lehessek"
"tudom, hogy nem lehetünk egymáséi, de azért minden nap várom, hátha megjelenik"
ez hogy alakul ki? Olyan szerelmekre gondolok, amelyek végülis soha nem teljesedtek be, de egy röpke idő alatt a pasi nagy hatást gyakorolt rátok. Ebből kijöttetek? Jött végülis valaki más, akiben nem "őt" kerestétek?
Igen, nálam is, pasiként is volt ilyen: volt, hogy hónapokig nyomultam, de amikor már megvolt a "nem", nem álmodoztam róla úgy, hogy mindenki mást elutasitok
4 Ő szeretett, legalább, ha nem jobban mint én őt. De mivel mindketten elég felelősségteljes emberek vagyunk, igy....
Aztán szinezheted nyugodtan annyit amennyit akarod a saját szád ize szerint. De az igazság ez .
8 Ismerd meg az igazság fogalmát, és meglátod, hogy mennyire tévesen látsz:D
pápá
Úgy alakulnak ki, hogy a lányok hisznek a szőke hercegben, aki fehér lovon érkezik. Nekem is vannak olyan nőismerőseim, akik bőven 30-on túl vannak már, és megrögzötten hisznek abban, hogy egyszer csak betoppan az életükbe a tökéletes férfi, bezzeg ők semmit sem tesznek egy kapcsolatért.
Rohadtul lelombozóak a mai egyedülálló csajok, mert mindegyiküknek van egy "nagy Ő" komplexusa, és senkit sem vesznek észre a normálisabb srácok közül. Egyre jobban rühellem a nőket, de most már komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!