Reménytelen a helyzet, vagy még kialakulhat valami?
Megismertem neten egy srácot, aki eléggé szimpatikus. Úgy vettem észre, hogy sok közös van bennünk és képek alapján kinézetre is tetszik. Viszont nem érzem azt, hogy ez a szimpátia kölcsönös. Írta, hogy szép meg csinos vagyok, de ezt leszámítva nem flörtöl meg semmi. Szóval most úgy érzem, hogy nem lesz ebből semmi, annak ellenére, hogy állítólag szépnek tart és a személyiségünk is nagyon hasonló, illetve ugyanazt várjuk egy kapcsolattól.
Hagyjam az egészet, vagy hogy próbáljam kideríteni, hogy mit gondol? Én nem akarom felvetni a személyes találkozást, mert úgy gondolom, hogy csak neki kéne, ha kicsit is érdeklem.
Mit gondoltok? Személyes tapasztalatok esetleg? Ja, és több,mint két órára lakunk egymástól, ez biztos nehezítő tényező...
Köszi első,most totál eltűnt netről, úgyhogy perpillanat nem tudom elérni.
Mindketten 20 évesek vagyunk második.
Sztem van vkije, es veled csak beszelgetni szokott. Sajnos a ferfiak ilyenek, kell nekik B verzio is. Gondolom flortolne is ha dicserni mer... szoval lehet h van bnoje aztan neten ismerkedik a csaj hata mogott, h az egojat fenyesen tartsa. Dicserni mer de odaig nem megy el h nyisson feled mert akkor buntudatot erezne. Ha face v hasonlo oldalon ismerkedtek, es az van kiteve h egyedulallo, az se jelent semmit..szoval az nem biztositek arra h tenyleg az. :/ igazan neked kell atlatnod a helyzetet hisz ismered a reszleteket, de ne feledd a pasik jol hazudnak, es profin titkoloznak barmilyen aljas is.igazabol nem tudhatjuk miert ilyen de sztem szamba veheted ezt is, mint lehetseges opciot.
te mit gondolsz errol?
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!