Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit tegyek?...

Szerintetek mit tegyek? Érdemes megpróbálni?

Figyelt kérdés

Szóval,van egy fiú,egy évvel idősebb mint én. Egy osztállyal felettem jár. Nekem ő tetszik,és mások azt mondják hogy én is neki,de nem akarok hinni a pletykáknak. Sokszor észreveszem hogy néz,és látom hogy többször figyel. Nem kezdeményezett még,néha olyan "jeleket" adott mintha szeretne ismerkedni,de aztán utána megint csak az van hogy figyel. Nem tudom várjak-e,vagy lépnem kéne. Félek lépni,és nem is tudom hogy kéne. Szóval az lenne a kérdésem,szerintetek van esély hogy én is tetszem neki? És mit tegyek most,várjak vagy ne? Ha lépnem kell akkor mit tegyek?

Tudom hogy sok kérdés és zavaros az egész,de nekem ez az első ilyen eset,és fogalmam sincs mit tegyek .

2014. nov. 13. 20:52
1 2
 11/14 Magoran ***** válasza:
Hát, eléggé nehéz elképzelni, hogy mindezt véletlenül csinálta...
2014. nov. 19. 22:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen,bár nem tudom mire is véljem...Na jó,őszintén,tudnám magamnak azt mondani ,hogy na most ez egy biztos jel,de mégse :/

Aztán,éppen tegnap,órán (hittan) kérdezték mit sportolok,elmondtam,mire ő kérdezgette,hogy hol van,aztán én hirtelen zavarba,kicsit összevissza válaszoltam,de csak sikerült valami emberi beszédre utaló dolgot kinyögnöm. Azt veszem észre,egyre többször nézem,és rá mosolygott... Ettől aztán igazán zavarba jöttem,mert nagyon szépen mosolyog,és észrevehetően egész órán őt néztem.

2014. nov. 21. 21:41
 13/14 Magoran ***** válasza:
Hát, nem bízd el magad, de ennek eléggé pozitív-végkifejlet szaga van...
2014. nov. 21. 22:08
 14/14 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem elbízni,de reménykedem :)
2014. nov. 23. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!