Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kellene tennem? Szerintete...

Mit kellene tennem? Szerintetek érdemes lenne még 1x megpróbálni?

Figyelt kérdés
Egy lány kb. 3 éve elutasított (én a külsőmre fogtam, kérdeztem tőle miért de ő gyakorlatilag egy csomó okot felhozott csak ezt nem pl. suli(koleszos volt egy tőlünk elég távol eső városba, meg hogy még nem nagyon van túl az előző srácon stb.). Akkor azt mondtam hogy ok nem kell összejönnünk de meg szeretnélek ismerni jobban, de látta rajtam hogy zavar az hogy nemet mondott és emiatt szépen lassan megszakadt közöttünk mindenféle kapcsolat, szinte alig hallottam róla. Most végzett sulival és jópárszor láttam a közelmúltban és azt vettem észre rajta hogy mosolyog, köszön, beszélget velem totál megváltozott mert amikor 3 éve "kilépett" az életemből sajnált és ezmiatt került is engem.
2014. júl. 14. 15:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Intézd úgy, hogy többször találkozzatok, beszélgessetek, és majd rájössz magadtól. Fontos, hogy ne éld bele magad előre semmibe! Ezért is fölösleges volt itt megkérdezned.
2014. júl. 14. 16:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez az! Én már rögtön az elején beleélem magam. És ha most megint pofára esnék akkor elég sz*r lenne.
2014. júl. 14. 16:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgy beszéj vele, mint egy régi ismerőssel. Párkapcsolat témát is körbejárhatjátok, abból sok minden ki fog derülni számodra, és számára is, ha akarna valamit. Ne ugorj fejest a dologba! Legyél normális, természetes. Ne éld bele magad mondom még egyszer, van más lány is a világon.
2014. júl. 14. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!